ΑΣΕΠ: Στο Τυπογραφείο η προκήρυξη για 82 μόνιμους διορισμούς στο Δημόσιο

12:02 21/7/2024 - Πηγή: Dimosio

Την πλήρωση 82 θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού αναγγέλλει η προκήρυξη ΑΣΕΠ με αριθμό 1ΓΒ/2024, σε διάφορους φορείς του δημόσιου τομέα, η οποία έχει δημοσιευθεί στο ΦΕΚ. Οι θέσεις αυτές θα καλυφθούν αποκλειστικά από επιτυχόντες του πρώτου πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού για τον κλάδο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης.

Η συμμετοχή περιορίζεται σε εκείνους που έχουν επιτύχει

στον εν λόγω διαγωνισμό, σύμφωνα με την προκήρυξη 1ΓΒ/2024. Οι 82 θέσεις που προκηρύσσονται περιλαμβάνουν θέσεις μόνιμου προσωπικού καθώς και θέσεις με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου (ΙΔΑΧ).

Τη Δευτέρα 29 Ιουλίου 2024 στις 08:00 ξεκινά η διαδικασία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων και των απαιτούμενων δικαιολογητικών και ολοκληρώνεται τη Δευτέρα 12 Αυγούστου 2024, στις 14:00.

Για την πρόσληψη Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού, οι προκηρυγμένες θέσεις απαιτούν συγκεκριμένα προσόντα, όπως μεταπτυχιακούς ή διδακτορικούς τίτλους σπουδών, καθώς και εξειδικευμένη εμπειρία στον τομέα κάθε θέσης. Ενδεικτικά, η προκήρυξη ζητά Χημικούς Μηχανικούς, Οικονομικούς Επιστήμονες, καθώς και υποψήφιους με εξειδίκευση στην Πειραματική Φυσική ή τη Φυτοπροστασία.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΑΣΕΠ, Τυπογραφείο, Δημόσιο,asep, typografeio, dimosio