Δήμος Λυκόβρυσης: χορηγία voucher σε μαθητές για σχολικά είδη

17:51 12/9/2024 - Πηγή: Dimosio

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης ανακοινώνει τη χορήγηση voucher για όλα τα παιδιά που φοιτούν στην Α΄ τάξη των δημοτικών σχολείων της περιοχής.

Το voucher αυτό θα καλύπτει την αγορά σχολικών ειδών, προσφέροντας ουσιαστική οικονομική στήριξη στις οικογένειες και διευκολύνοντας την προετοιμασία των μαθητών για τη νέα

εκπαιδευτική χρονιά. Πρόκειται για μια σημαντική πρωτοβουλία που στόχο έχει την ενίσχυση της τοπικής κοινωνίας και την ενθάρρυνση των νέων μαθητών.

Για τον λόγο αυτό, ο Δήμος διοργανώνει εκδήλωση στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης (Χρυσοστόμου Σμύρνης & Ρήγα Φεραίου) την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου στις 18:30. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει παράσταση του διασκεδαστή Σταύρου Ντάφλου, η οποία υπόσχεται να χαρίσει ευχάριστες στιγμές τόσο στα παιδιά όσο και στους ενήλικες.

Η παράσταση αποτελεί μέρος του προγράμματος του Πολιτιστικού Σεπτέμβρη 2024. Σημειώνεται ότι τα voucher θα μπορούν να παραληφθούν αποκλειστικά από τους γονείς.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μάριος Ψυχάλης αναφερόμενος στο θέμα: «Ως διοίκηση στηρίζουμε όλους τους νέους γονείς, δίνοντας αυτή τη φορά έμφαση στους μαθητές της Α΄ τάξης του Δημοτικού, που φέτος αρχίζουν το ταξίδι τους στη γνώση. Για αυτό και παρέχουμε voucher οικονομικής ενίσχυσης ύψους 30 ευρώ σε κάθε μαθητή της Α΄ τάξης. Σας καλώ την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου στην όμορφη εκδήλωσή μας στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης».

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δήμος Λυκόβρυσης,dimos lykovrysis