Επανέρχεται ο διαγωνισμός για ηλεκτρικά λεωφορεία στο Δήμο Αμαρουσίου

17:01 2/10/2024 - Πηγή: Dimosio

Ο δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου από το βήμα του Δημοτικού Συμβουλίου, έδωσε την είδηση ότι ο διαγωνισμός για την απόκτηση ηλεκτρικών λεωφορείων που θα βοηθήσουν την Δημοτική Συγκοινωνία Αμαρουσίου θα επανέλθει σε πλήρη δρομολόγια μετά τις πρόσφατες εκτεταμένες περικοπές με την προθεσμία κατάθεσης προσφορών από τους ενδιαφερόμενους να λήγει στις 30 Οκτωβρίου.

Συγκεκριμένα, ενημέρωσε ότι ο διαγωνισμός για ηλεκτρικά

λεωφορεία «ενεργοποιείται» ξανά μετά τη συμμόρφωση του Δήμου στις σχετικές παρατηρήσεις του Ελεγκτικού Συνεδρίου και ότι η καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης προσφορών από τους ενδιαφερόμενους είναι η 31η Οκτωβρίου.

Απαντώντας, στο ζήτημα της εξυπηρέτησης των μαθητών της πόλης, ο δήμαρχος τόνισε ότι στόχος της διοίκησης είναι να βελτιώσει σταδιακά και να επεκτείνει τα δρομολόγια και στις υπόλοιπες γραμμές.

Σε σχετική ερώτηση του δημοτικού συμβούλου Λευτέρη Μαγιάκη, επιβεβαίωσε ότι από το πρωί της ίδιας ημέρας (Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου) τα δρομολόγια για τη γραμμή 030 από και προς Σισμανόγλειο έχουν πλέον επανέλθει στην πρότερη πλήρη λειτουργία τους έως περίπου στις 23:00 το βράδυ και με πλήρη συχνότητα δρομολογίων και ότι καταβάλλονται προσπάθειες για επέκταση δρομολογίων και στις υπόλοιπες γραμμές.

Τέλος, ενημέρωσε ότι στη Δημοτική Συγκοινωνία εργάζονται συνολικά 23 οδηγοί, οι 16 προερχόμενοι από τη Διεύθυνση Καθαριότητα και οι 7 συμβασιούχοι.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις

Keywords
Τυχαία Θέματα
Επανέρχεται, Δήμο Αμαρουσίου,epanerchetai, dimo amarousiou