Εθνικό Θέατρο: Αιτήσεις για 45 νέες θέσεις εργασίας

13:14 19/9/2024 - Πηγή: Dimosio

Το Εθνικό Θέατρο ανακοίνωσε δύο νέες προκηρύξεις για την πρόσληψη συνολικά 45 ταξιθετών και ταμιών, ενόψει της καλλιτεχνικής περιόδου 2024-2025. Οι αιτήσεις για τις θέσεις έχουν ήδη ξεκινήσει, προσφέροντας μια μοναδική ευκαιρία σε ενδιαφερόμενους να συμμετάσχουν στην πολιτιστική ζωή της χώρας.

40 θέσεις για ταξιθέτες

Το ΝΠΙΔ με την ονομασία «Εθνικό Θέατρο» προσκαλεί όσους διαθέτουν τα απαραίτητα προσόντα και επιθυμούν να εργαστούν ως ταξιθέτριες και ελεγκτές υποδοχής στις εκδηλώσεις,

παραστάσεις και εργαστήρια της χειμερινής καλλιτεχνικής περιόδου 2024-2025, να υποβάλουν αίτηση για να καλύψουν τις διαθέσιμες θέσεις.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν την «Φόρμα Αίτησης Ταξιθεσίας» και να επισυνάψουν το βιογραφικό τους σημείωμα, καθώς και τα απαραίτητα έγγραφα που αποδεικνύουν τα προσόντα τους σε μορφή pdf, μέσω της ιστοσελίδας του Εθνικού Θεάτρου (www.n-t.gr).

Με την υποβολή της αίτησης, κάθε υποψήφιος θα λάβει έναν μοναδικό κωδικό αριθμό από το σύστημα επιβεβαίωσης.

Κατά την προσέλευση τους οι υποψήφιοι σε συνέντευξη, θα πρέπει να προσκομισθούν τα απαραίτητα έγγραφα, που αποδεικνύουν την ύπαρξη των απαιτούμενων προσόντων (σε ευκρινείς φωτοτυπίες των πρωτοτύπων).

Οι αιτήσεις έχουν ξεκινήσει και θα μείνουν ανοικτές έως το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 23:59 μ.μ.

Δείτε εδώ την προκήρυξη για ταξιθέτες

i-prokiryxi-gia-toys-taxithetesΛήψη

5 θέσεις για ταμίες

Το ΝΠΙΔ με την επωνυμία «Εθνικό Θέατρο» προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους που διαθέτουν τα απαραίτητα προσόντα και επιθυμούν να εργαστούν ως ταμίες στις εκδηλώσεις και παραστάσεις της χειμερινής καλλιτεχνικής περιόδου 2024-2025, να υποβάλουν αίτηση για την κάλυψη των διαθέσιμων θέσεων στα ταμεία εισιτηρίων του Εθνικού Θεάτρου.

Οι υποψήφιοι μπορούν να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση «Φόρμα Αίτησης Ταξιθεσίας», επισυνάπτοντας στο αντίστοιχο πεδίο το βιογραφικό τους σημείωμα, καθώς και τα έγγραφα των απαιτούμενων προσόντων σε αρχεία pdf, μέσω της ιστοσελίδας του Φορέα (www.n-t.gr). Με την υποβολή της αίτησης ο υποψήφιος θα λαμβάνει ένα μοναδικό κωδικό αριθμό από το σύστημα.

Κατά την προσέλευση τους οι υποψήφιοι σε συνέντευξη, θα πρέπει, σύμφωνα με το άρθρο του proson, να προσκομισθούν τα απαραίτητα έγγραφα, που αποδεικνύουν την ύπαρξη των απαιτούμενων προσόντων (σε ευκρινείς φωτοτυπίες των πρωτοτύπων).

Οι αιτήσεις έχουν ξεκινήσει και θα μείνουν ανοικτές έως το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 23:59 μ.μ.

Δείτε εδώ την προκήρυξη για ταμίες

i-prokiryxi-gia-toys-tamiesΛήψη

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις

Keywords
Τυχαία Θέματα
Εθνικό Θέατρο, Αιτήσεις,ethniko theatro, aitiseis