Φρίκη στη Μυτιλήνη: 13χρονη έπεσε θύμα βιασμού από 2 άτομα – Αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, η 13χρονη συνοδεία των γονιών της μετέβη το πρωί του Σαββάτου στο αστυνομικό τμήμα και κατήγγειλε πως δυο άνδρες, ηλικίας 22 και 21 ετών αντίστοιχα, περί τα τέλη Αυγούστου φέρεται να την προσέγγισαν και να της ζήτησαν να μπει μέσα στο ΙΧ τους ώστε να πάνε βόλτα.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες της 13χρονης, δύο νεαροί την οδήγησαν σε μια απομονωμένη περιοχή κοντά στον Άγιο Δημήτριο Αγιάσου, όπου, χρησιμοποιώντας βία, την βίασαν από κοινού. Παράλληλα, φέρεται ότι κατέγραφαν τις πράξεις τους με κινητό τηλέφωνο.

Αν και η ανήλικη δεν ανέφερε το περιστατικό στους γονείς της, πριν από μερικές ημέρες, συγκεκριμένα την προηγούμενη Τρίτη (8/10), οι γονείς και η 13χρονη ανακάλυψαν ότι το βίντεο που πιθανόν να είχαν τραβήξει οι δύο νεαροί είχε διαδοθεί σε διάφορους χρήστες μέσω των κοινωνικών δικτύων. Όταν η 13χρονη πληροφορήθηκε αυτή την εξέλιξη, την επόμενη ημέρα (9/10) προσπάθησε να αυτοκτονήσει, καταπίνοντας χάπια από την φαρμακευτική αγωγή της μητέρας της. Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης, όπου και παρέμεινε νοσηλευόμενη μέχρι την Παρασκευή (11/10).

Για το περιστατικό σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του 21χρονου και του 22χρονου, για βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους και πορνογραφικές παραστάσεις ανηλίκων, ενώ παράλληλα παραγγέλθηκε η Ιατροδικαστική εξέταση της 13χρονης. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες γίνεται έρευνα για να εντοπιστεί το βίντεο που φέρεται να τράβηξαν οι δυο νεαροί, ενώ για το περιστατικό ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Μυτιλήνης.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις

Keywords
Τυχαία Θέματα
Φρίκη, Μυτιλήνη, 13χρονη, – Αποπειράθηκε,friki, mytilini, 13chroni, – apopeirathike