Κατέγραφε με κρυφή κάμερα τη νταντά του παιδιού του – Το δικαστήριο επιδίκασε αποζημίωση 2,78 εκατ. δολαρίων

10:13 23/9/2024 - Πηγή: Dimosio

Ο Μάικλ Εσπόζιτο, συνελήφθη το 2021 ως ύποπτος παράνομης παρακολούθησης αφού φέρεται να έχει καταγράψει εκατοντάδες γυμνά πλάνα της 25χρονης νταντάς από κρυφή κάμερα, και είναι αντιμέτωπος με μέγιστη ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών. Ο 35χρονος απέφυγε τη φυλάκιση υπό τον όρο ότι θα συμπληρώσει δύο χρόνια επιτήρησης και συμβουλευτικής ψυχολογίας. 

Από την άλλη, στην 25χρονη Κέλι επιδικάστηκε να λάβει το ποσό των 2,78 εκατομμυρίων δολαρίων ως αποζημίωση, με την ίδια να υποστηρίζει ότι δεν είναι ικανοποιημένη. «Δεν

είναι αρκετό για την όλη κατάσταση που έχω περάσει αυτά τα τρία χρόνια. Δεν είναι αρκετό. Ήμουν θυμωμένη γιατί η ζημιά που μου προκάλεσε είναι μη αναστρέψιμη», δήλωσε η 25χρονη. 

NYC jury awards $2.78M to au pair who was secretly filmed by creepy chicken mogul https://t.co/zm7Mc2QJ7O pic.twitter.com/z5qBOQiXfC

New York Post (@nypost) September 22, 2024

Η Αντράντε εργαζόταν μόλις για 3 εβδομάδες στο σπίτι του Εσπόζιτο όταν εντόπισε στο δωμάτιο της την κρυφή κάμερα, στην προσπάθειά της να δει αν υπάρχει ανιχνευστής καπνού. Στην κρυφή κάμερα βρέθηκε κάρτα μνήμης με «εκατοντάδες καταγραφές». Σε πολλά από τα βίντεο είχε καταγραφεί «γυμνή» από τις στιγμές που άλλαζε ρούχα. Όπως υποστήριξε η νταντά, πριν εντοπίσει την κάμερα, έβλεπε συχνά τον Εσπόζιτο στο δωμάτιο της να διορθώνει τη θέση του ανιχνευτή καπνού.

Σύμφωνα με την New York Post, «μέσα σε λίγα λεπτά» από τη στιγμή που βρήκε τη συσκευή, ο Εσπόζιτο εμφανίστηκε στο σπίτι. «Φαινόταν πολύ νευρικός και φαινόταν πολύ ανήσυχος όταν έφτασε στο σπίτι». Σύμφωνα με την νταντά, εκείνη προσποιήθηκε ότι κοιμόταν, ο επιχειρηματίας ωστόσο χτυπούσε επίμονα την πόρτα. Έτσι, αφού αισθανόταν σαν να «έπρεπε να ξεφύγει», πήδηξε από το παράθυρο του πρώτου ορόφου, και τραυμάτισε το γόνατό της.

Το πρώτο βράδυ «κοιμήθηκε στο δρόμο σε έναν θάμνο». Στη συνέχεια ανέφερε το περιστατικό στην αστυνομία, η οποία συνέλαβε τον Εσπόζιτο στις 24 Μαρτίου 2021. Ωστόσο ο εισαγγελέας του Στάτεν Άιλαντ και ένας δικαστής επέτρεψαν στον να πέσει στα μαλακά, υπό την προϋπόθεση ότι θα υποβληθεί σε συμβουλευτική και θα ικανοποιήσει δύο χρόνια επιτήρησης. 

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις

Keywords
Τυχαία Θέματα