Όπου φύγει – φύγει || Αδειάζει το «κλείνον άστυ», φεύγουν και οι τελευταίοι από Αθήνα-Πειραιά

08:23 6/8/2024 - Πηγή: Dimosio

Συνεχίζεται η μαζική έξοδος των αδειούχων σήμερα Τρίτη 6 Αυγούστου, με την κίνηση στους δρόμους γύρω από το λιμάνι του Πειραιά να είναι ιδιαίτερα αυξημένη.

Η εικόνα τις τελευταίες ημέρες στα λιμάνια είναι διαφορετική καθώς ενώ τον Ιούνιο και – λιγότερο – τον Ιούλιο έδειχνε να κυριαρχεί η εικόνα των τουριστών στα πλοία της γραμμής, πλέον το μεγάλο ποσοστό είναι

οι «ντόπιοι» αδειούχοι.

ΕΞΟΔΟΣ ΤΩΝ ΑΔΕΙΟΥΧΩΝ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Σύμφωνα με πηγές του Λιμενικού, οι πληρότητες στα πλοία που αναχωρούν είναι μεγάλες, ωστόσο η επιβατική κίνηση αναμένεται να αυξηθεί ακόμη περισσότερο μέχρι την Παρασκευή. Χθες σχηματίστηκαν ουρές χιλιομέτρων με τα οχήματά των επιβατών στον Πειραιά. Τα δρομολόγια που κατευθύνονται προς Αίγινα και Αγκίστρι είχαν πληρότητες 100%, ενώ μεγάλες πληρότητες είχαν και οι προορισμοί των Κυκλάδων.

Το σύνολο των εκδρομέων που επιβιβάστηκαν από όλα τα λιμάνια της Αττικής είναι 45.608, εκ των οποίων 9.101 λιγότεροι σε σχέση με εχθές, στοιχείο κορύφωσης της εξόδου των εκδρομέων από το πρώτο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου.

ΕΞΟΔΟΣ ΤΩΝ ΑΔΕΙΟΥΧΩΝ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)ΕΞΟΔΟΣ ΤΩΝ ΑΔΕΙΟΥΧΩΝ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Πηγές της τροχαίας αναφέρουν ότι όσοι ταξιδεύουν καλό είναι να ξεκινήσουν νωρίτερα, καθώς τέτοια περίοδο οι καθυστερήσεις είναι αρκετές.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις

Keywords
Τυχαία Θέματα
Όπου, || Αδειάζει, Αθήνα-Πειραιά,opou, || adeiazei, athina-peiraia