Πικέ: «Η Σακίρα δεν ήταν ειλικρινής με τον χωρισμό μας»

Ο Ζεράρ Πικέ παραχώρησε συνέντευξη όπου κατηγόρησε τη Σακίρα ότι δεν ήταν απόλυτα ειλικρινής σχετικά με τις συνθήκες του χωρισμού τους.

Η 47χρονη Κολομβιανή σταρ ανακοίνωσε το χωρισμό της από τον 37χρονο πρώην αστέρα της Μπαρτσελόνα τον Ιούνιο του 2022, εν μέσω φημών για απιστία, μετά από 11 χρόνια κοινής πορείας και δύο παιδιά.

Από τότε, η ατμόσφαιρα μεταξύ τους ήταν ιδιαίτερα τεταμένη, με τη Σακίρα να εκφράζει τις επιθέσεις της κατά του Πικέ μέσω της μουσικής της.

Λίγο μετά την

ανακοίνωση του χωρισμού, ο Πικέ προχώρησε στη ζωή του με την 25χρονη Κλάρα Κία Μάρτι, δηλώνοντας ότι είναι «πολύ ευτυχισμένος» μαζί της.

«Στο τέλος, η αλήθεια ή ό, τι συμβαίνει ή συνέβη δεν λέγεται με τον τρόπο που λέγεται. Δεν μπορώ να το ελέγξω αυτό. Το καλύτερο είναι ότι στο τέλος περιβάλλομαι από τους αγαπημένους μου, την οικογένειά μου, τους φίλους μου, τους ανθρώπους που πραγματικά σε ξέρουν. Ξέρουν πώς είσαι και τι κάνεις, και αυτό μου δίνει μεγάλη ηρεμία», είπε ο πρώην αθλητής.

Συνέχισε λέγοντας ότι: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος, περνάω υπέροχα και αισθάνομαι προνομιούχος. Η ζωή που έχω ζήσει, το να μπορώ να παίζω για τον σύλλογο της ζωής μου για περισσότερα από είκοσι χρόνια, [να έχω] υπέροχα παιδιά, μια απίστευτη οικογένεια, φίλους ζωής, αυτούς από το σχολείο που τους έχω ακόμα».

Gerard Pique accuses Shakira of being MISLEADING about their break-up – and says he's 'very happy' with his new girlfriend, 12 years his junior https://t.co/JLVP9NmdWs pic.twitter.com/7odRNC4GLs

Daily Mail Online (@MailOnline) October 22, 2024

Υπήρχε μια θεωρία σύμφωνα με την οποία η Σακίρα ανακάλυψε τη φερόμενη απιστία του τότε συντρόφου της όταν παρατήρησε ότι ένα βάζο με μαρμελάδα φράουλα είχε αδειάσει ενώ εκείνη έλειπε. Στην οικογένειά τους, η Σακίρα ήταν η μόνη που έτρωγε μαρμελάδα φράουλα. Ωστόσο, η τραγουδίστρια έχει διαψεύσει αυτή την εικασία από τότε.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις



Keywords
Τυχαία Θέματα