Προσλήψεις ΕΚΕΨΥΕ: 25 νέες θέσεις με συμβάσεις διάρκειας 12 μηνών και αμοιβές μέχρι 1.863€

14:33 16/7/2024 - Πηγή: Dimosio

Τη δυνατότητα πρόσληψης προσωπικού για την κάλυψη 25 θέσεων εργασίας ανακοίνωσε το Ελληνικό Κέντρο Ψυχικής Υγείας & Ερευνών (ΕΚΕΨΥΕ) σε διαφορετικούς τομείς. Συγκεκριμένα, το Κέντρο ενδιαφέρεται να συνεργαστεί με ιατρούς, ψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς, νοσηλευτές και διοικητικό προσωπικό για μια περίοδο 12 μηνών, με δυνατότητα ανανέωσης σύμφωνα με τις ανάγκες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους από την Τετάρτη 17 Ιουλίου έως την Τρίτη 30 Ιουλίου 2024. Η υποβολή γίνεται μέσω αποστολής της αίτησης συμμετοχής – υπεύθυνης δήλωσης μέσω email

στο ΕΚΕΨΥΕ στη διεύθυνση protokolo2@ekepsye.gr. Οι υποψήφιοι πρέπει να αναφέρουν στο θέμα του email τον ακριβή κωδικό θέσης και τον αριθμό πρωτοκόλλου που θα λάβουν μετά την υποβολή της αίτησής τους.

Η αίτηση συμμετοχής – υπεύθυνη δήλωση πρέπει να είναι υπογεγραμμένη και να περιλαμβάνει είτε χειρόγραφη βεβαίωση γνήσιας υπογραφής από ΚΕΠ ή αστυνομικό τμήμα, είτε ψηφιακή βεβαίωση εγγράφου μέσω της πύλης gov.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες και για την αποστολή της αίτησης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του ΕΚΕΨΥΕ ή να επισκεφτούν προσωπικά το Διοικητικό Τμήμα του Κέντρου στη διεύθυνση Μετσόβου 33 στην Αθήνα.

Δείτε ολόκληρη την προκήρυξη

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις

Keywords
Τυχαία Θέματα
Προσλήψεις ΕΚΕΨΥΕ, 1 863€,proslipseis ekepsye, 1 863€