Στα ίδια επίπεδα τα τιμολόγια της Protergia και τον Σεπτέμβριο

14:24 28/8/2024 - Πηγή: Dimosio

Στήριξη στους πελάτες της για έναν ακόμη μήνα προσφέρει η Protergia, αναπόσπαστο κομμάτι της Metlen Energy & Metals, διατηρώντας και τον Σεπτέμβριο τις ίδιες χρεώσεις στα οικιακά τιμολόγια ρεύματος.

Αυτό επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της να προστατεύσει τους καταναλωτές από τις αυξήσεις των χονδρεμπορικών τιμών, επεκτείνοντας την περίοδο στήριξης για τρίτο συνεχόμενο μήνα.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία επεκτείνει την περίοδο σταθερών χρεώσεων

για τους μήνες Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο, προσφέροντας έτσι σημαντική οικονομική ανακούφιση στους πελάτες της εν μέσω των αυξημένων ενεργειακών δαπανών.

Οι τιμές της Protergia για τον μήνα Σεπτέμβριο για τους οικιακούς καταναλωτές, σε σύγκριση με τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο:

«Με τον τρόπο αυτό η Protergia τιμά την εμπιστοσύνη των πελατών της και επιδιώκει να συμβάλει ουσιαστικά στην ανακούφιση νοικοκυριών και επιχειρήσεων, από το αυξημένο κόστος ενέργειας. Αδιαπραγμάτευτη στρατηγική προτεραιότητα της Protergia είναι να παρέχει σιγουριά και ασφάλεια σε όλους τους πελάτες της, νέους και υφιστάμενους, με ανταγωνιστικά προϊόντα και υπηρεσίες και φυσικά την αξιοπιστία της METLEN Energy & Metals, στηρίζοντας την ενεργειακή αγορά στο σύνολο της», τονίζει η Protergia.

H κίνηση της Protergia είναι πολύ πιθανό να έχει θετικό αποτύπωμα ευρύτερα για τη λιανική αγορά ρεύματος, με άλλους προμηθευτές να παίρνουν τη σκυτάλη και να ανακοινώνουν ότι θα διατηρήσουν κι αυτοί σταθερές τις χρεώσεις τους στα τιμολόγια Σεπτεμβρίου

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις



Keywords
Τυχαία Θέματα