Συντάξεις Αυγούστου 2024: Πότε και τι ώρα θα φανούν τα χρήματα στα ΑΤΜ

09:04 19/7/2024 - Πηγή: Dimosio

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για τη μεγάλη καλοκαιρινή πληρωμή των συντάξεων Αυγούστου 2024, τα οποία θα πάνε σε υποχρεώσεις και μάλλον όχι σε διακοπές. Σε κάθε περίπτωση, ορισμένοι συνταξιούχοι θα πληρωθούν αρκετά νωρίς, ενώ αναμένεται και η σημαντικότατη απόφαση του Ανώτατου Ειδικού Δικαστηρίου για τα Δώρα (Χριστουγέννων, Πάσχα, καλοκαιριού).

Ο ΕΦΚΑ έχει ανακοινώσει πως οι συντάξεις θα πληρωθούν την Παρασκευή 26 Ιουλίου. Ωστόσο όπως γίνεται κάθε μήνα, η πληρωμή

θα ξεκινήσει την προηγούμενη το απόγευμα μετά τις 4 μμ. Το ίδιο θα συμβεί και με την τελευταίο πληρωμή για τις συντάξεις Αυγούστου με τους δικαιούχους να βλέπουν χρήματα στα ΑΤΜ από τις 29 Ιουλίου το απόγευμα.

Σε δύο δόσεις θα γίνει η πληρωμή για τις συντάξεις Αυγούστου:

Την Παρασκευή 26 Ιουλίου θα πληρωθούν:

Οι συντάξεις των πρώην Ταμείων Μη Μισθωτών (ΟΓΑ, ΟΑΕΕ, ΕΤΑΑ)Οι επικουρικές συντάξεις των μη μισθωτώνΟι επικουρικές συντάξεις των μισθωτών και του Δημοσίου (ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΝΑΤ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΤΣΕΑΠΓΣΟ, ΤΣΠ-ΗΣΑΠ και ΔΗΜΟΣΙΟ)

Τα χρήματα θα φανούν στους λογαριασμούς των συνταξιούχων από το απόγευμα της Πέμπτης 25 Ιουλίου, λίγο μετά τις 17:00.

την Τρίτη 30 Ιουλίου θα καταβληθούν:

Οι κύριες συντάξεις των πρώην Ταμείων ΜισθωτώνΟι κύριες συντάξεις του Δημοσίου (ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΝΑΤ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΤΣΕΑΠΓΣΟ, ΤΣΠ-ΗΣΑΠ και ΔΗΜΟΣΙΟ)

Τα λεφτά θα φανούν στην τράπεζα από το απόγευμα της προηγούμενης εργάσιμης μέρας, δηλαδή από τη Δευτέρα 29 Ιουλίου μετά τις 17:00.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις

Keywords
Τυχαία Θέματα