Θεοδώρα Τζάκρη: Ειρωνείες για τη διαγραφή Σαλμά απο τη ΝΔ

17:02 24/9/2024 - Πηγή: Dimosio

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη, εξαπέλυσε επίθεση κατά της γραμματέα της ΝΔ, Μαρίας Συρεγγέλα, αναφορικά με την πρόσφατη διαγραφή του Μάριου Σαλμά.

Η Τζάκρη δεν περιορίστηκε μόνο στην υπόθεση αυτή, αλλά επέκρινε και τη γενική πορεία της ΝΔ κατά τη διάρκεια των 50 χρόνων της, επισημαίνοντας τις πολιτικές και κοινωνικές συνέπειες της διακυβέρνησής της.

Η Θεοδώρα Τζάκρη

στην ανάρτησή της ειρωνεύεται εκτός από την κυρία Συρεγγέλα και το κόμμα της ΝΔ γράφοντας: «Αγαπητή κυρία Συρεγγέλα, παρακολούθησα την ομιλία σας καταπέλτη, κατά του κ. Σαλμά, που αναστάτωσε την παράταξη σας «για τις τυρόπιτες των κυλικείων»! Διαβάζω ότι εσείς προετοιμάζετε την μεγάλη εορτή των 50 χρόνων #ΝΔ. Σας προτείνω λοιπόν ως θέμα ομιλίας σας στην εκδήλωση: 50 χρόνια Ν.Δ.: “Από τον Εθνάρχη στον Τυροπιτάρχη!”»

Δείτε την ανάρτηση:

Αγαπητή κυρία Συρεγγέλα,
Παρακολούθησα την ομιλία σας καταπέλτη, κατά του κ. Σαλμά, που αναστάτωσε την παράταξη σας «για τις τυρόπιτες των κυλικείων»!
Διαβάζω ότι Εσείς προετοιμάζετε την μεγάλη εορτή των 50 χρόνων #ΝΔ. Σας προτείνω λοιπόν ως θέμα ομιλίας σας στην εκδήλωση:
50… https://t.co/elTw1UPUHi pic.twitter.com/V9ZXMxe5lp

Θεοδώρα Τζάκρη (@Theodora_Tzakri) September 24, 2024

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις

Keywords
Τυχαία Θέματα