Θέσεις εργασίας για απόφοιτους λυκείου στον Δήμο Αγρινίου

12:23 4/9/2024 - Πηγή: Dimosio

Tην πρόσληψη καλλιτεχνικού – διδακτικού προσωπικού ανακοινώνει ο Δήμος Αγρινίου με στόχο την υποστήριξη των καλλιτεχνικών τμημάτων και της φιλαρμονικής του δήμου για τη διδακτική περίοδο 2024-2025.

Συγκεκριμένα, θα προσληφθούν 46 άτομα με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και μερικής απασχόλησης, σύμφωνα με το άρθρο 107 του νόμου 4483/2017. Η διάρκεια της σύμβασης θα είναι έως οκτώ μήνες.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν τις αιτήσεις τους, συνοδευόμενες από τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, με έναν από τους εξής τρόπους: αυτοπροσώπως, μέσω εξουσιοδοτημένου

προσώπου (με θεώρηση της υπογραφής από δημόσια αρχή) ή ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή.

Οι αιτήσεις θα πρέπει να αποσταλούν στη Διεύθυνση Οργάνωσης και Προώθησης Δράσεων Καλλιτεχνικής Παιδείας και Πολιτιστικών Εκδηλώσεων, που βρίσκεται στην οδό Δαγκλή 27, στο Αγρίνιο, Τ.Κ. 301 31. Υπεύθυνη για τη διαδικασία είναι η κα. Ευσταθία Τσακανίκα.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων κρίνεται από την ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής τους, ενώ στην περίπτωση ταχυδρομικής αποστολής, λαμβάνεται υπόψη η ημερομηνία που αναγράφεται στον φάκελο. Ο φάκελος αποσφραγίζεται και επισυνάπτεται στην αίτηση του υποψηφίου για την επιβεβαίωση της προθεσμίας.

prokiryxiΛήψη
Keywords
Τυχαία Θέματα
Θέσεις, Δήμο Αγρινίου,theseis, dimo agriniou