Ξεκινούν σήμερα οι αιτήσεις για 73 μόνιμες προσλήψεις εκπαιδευτικών στη ΔΥΠΑ

10:30 9/9/2024 - Πηγή: Dimosio

Από σήμερα, Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου ξεκινά η διαδικασία για την υποβολή αιτήσεων στην προκήρυξη του ΑΣΕΠ, που αφορά την πρόσληψη 73 μόνιμων εκπαιδευτικών στη Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ).

Οι θέσεις απευθύνονται σε εκπαιδευτικούς Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΠΕ και ΤΕ) και αποσκοπούν στην ενίσχυση της ποιότητας της επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης. Οι εκπαιδευτικοί αυτοί θα συνδράμουν στην ανάπτυξη των σχετικών προγραμμάτων σπουδών και θα συμβάλλουν στην παροχή εκπαιδευτικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου.

Στα

κύρια καθήκοντά τους περιλαμβάνεται η συμμετοχή στο σχεδιασμό και την παρακολούθηση της επαγγελματικής εκπαίδευσης μετά το γυμνάσιο, καθώς και η συνεισφορά στην εξειδίκευση και εφαρμογή στρατηγικών και πολιτικών.

Παράλληλα, θα αναλάβουν την έγκριση, παρακολούθηση και τροποποίηση Σχεδίων Δράσης που αφορούν την εκπαιδευτική πολιτική στον τομέα τους. Επιπλέον, θα εργαστούν για την ενίσχυση των βασικών δεξιοτήτων ατόμων με απολυτήριο υποχρεωτικής εκπαίδευσης και την υποστήριξή τους στην επαγγελματική τους ένταξη.

Η γνώση ξένων γλωσσών παρέχει σημαντική μοριοδότηση. Συγκεκριμένα, η άριστη γνώση αγγλικών προσθέτει 90 μόρια, η πολύ καλή γνώση 60 μόρια και η καλή γνώση 40 μόρια. Η πιστοποιημένη γνώση ξένης γλώσσας μπορεί να δώσει πλεονέκτημα στους υποψήφιους στην τελική αξιολόγηση.

Διαδικασία Υποβολής Αιτήσεων

Οι υποψήφιοι που πληρούν τις απαιτήσεις των θέσεων θα πρέπει να υποβάλουν την αίτησή τους μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της δημόσιας διοίκησης, συνοδευόμενη από τα απαιτούμενα δικαιολογητικά. Η προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων λήγει την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου στις 23:59.

Δείτε αναλυτικά την προκήρυξη:

asep-dypaΛήψη
Keywords
Τυχαία Θέματα
Ξεκινούν, ΔΥΠΑ,xekinoun, dypa