Alpha Bank: Από 1η Αυγούστου η καταβολή του μερίσματος

Στις 24 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η ετήσια γενική συνέλευση των μετόχων της Alpha Bank και στις 26 Ιουλίου ορίζεται η αποκοπή του δικαιώματος λήψης μερίσματος. Στις 29 Ιουλίου θα οριστούν οι δικαιούχοι στη λήψη μερίσματος, ενώ την Πέμπτη 1η Αυγούστου θα αρχίσει η πληρωμή του μερίσματος στους μετόχους, σύμφωνα με το επικαιροποιημένο οικονομικό ημερολόγιο της τράπεζας.

Ειδικότερα:

H Alpha Υπηρεσιών και Συμμετοχών Α.Ε. (η «Εταιρεία») σε συνέχεια της από 9 Ιανουαρίου 2024 ανακοίνωσής της, ενημερώνει το επενδυτικό κοινό για την τροποποίηση του Οικονομικού Ημερολογίου της για το 2024.

Η τροποποίηση αφορά την ημερομηνία διεξαγωγής της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης, η οποία προγραμματίστηκε εκ νέου για την Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024. Επιπρόσθετα, η Εταιρεία ενημερώνει το επενδυτικό κοινό για τις ημερομηνίες αποκοπής, καταγραφής και έναρξης καταβολής μερίσματος ποσού Ευρώ 61 εκατ., που ισοδυναμεί με ποσό Ευρώ 0,026 ανά μετοχή, στους Μετόχους της Εταιρείας.

Το επικαιροποιημένο Οικονομικό Ημερολόγιο 2024 παρουσιάζεται κατωτέρω:

Η απόφαση για την καταβολή του ανωτέρω ποσού, καθώς και οι ανωτέρω σχετικές ημερομηνίες τελούν υπό την έγκριση της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων.

«Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των ανωτέρω ημερομηνιών, κατόπιν σχετικής έγκαιρης ενημέρωσης του επενδυτικού κοινού», καταλήγει η ανακοίνωση της τράπεζας.

#Alpha_Bank #διανομή_μερίσματος
Keywords
Τυχαία Θέματα