EG Brands: Σε ετοιμότητα για κάλυψη αυξημένης ζήτησης αντισηπτικών

Το δεύτερο lockdown αλλάζει και πάλι τις ζωές μας, όμως αυτή τη φορά όλοι είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι, καθώς έχουμε πρόσφατη την εμπειρία της περασμένης άνοιξής.

Η EG Brands, παρασκευάστρια εταιρία του πρώτου σε πωλήσεις ελληνικού αντισηπτικού χεριών -του Herbarium- ανακοίνωσε ότι έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες κινήσεις ώστε να είναι έτοιμη για να καλύψει την ζήτηση σε απολυμαντικά διαφόρων τύπων.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση «ο δεύτερος εγκλεισμός που αποφασίστηκε τον Νοέμβριο αναμένεται να αυξήσει

τις ανάγκες των νοικοκυριών σε αντισηπτικά χεριών, καθώς μεγάλο μέρος των απολυμαντικών αναγκών όλο το προηγούμενο διάστημα καλυπτόταν από τις επιχειρήσεις που το προσέφεραν στους εργαζόμενούς τους.

Αυτό πλέον έχει αλλάξει καθώς το λιανεμπόριο και η εστίαση παραμένουν κλειστά, ενώ έχουν αυξηθεί εκ νέου η τηλεργασία και οι άδειες ειδικού σκοπού τόσο στον ιδιωτικό, όσο και στον δημόσιο τομέα, μία κατάσταση που αναμένεται να παραμείνει ίδια για σημαντικό τμήμα και του Δεκεμβρίου.

Η EG Brands δεν ανακάλυψε τα αντισηπτικά προϊόντα σήμερα.

Διαθέτει στην ελληνική αγορά καθαριστικά τζελ χεριών με αντισηπτική δράση ήδη από το 2013 και είναι ένας από τους βασικότερους προμηθευτές των μεγάλων αλυσίδων λιανικής, ξεπερνώντας το πρώτο τετράμηνο του 2020 τα 300.000 lt προϊόντος Herbarium σε διάφορες συσκευασίες των 80, 500, και 1000 ml, καθώς και των 4 lt.

Είναι η επιχείρηση που όλο το προηγούμενο διάστημα κάλυψε εξ’ ολοκλήρου τις ανάγκες των πελατών της (και κυρίως των Σούπερ Μάρκετ) προμηθευόμενη εγκαίρως ικανές ποσότητες οινοπνεύματος ώστε να συνεχίσει απρόσκοπτα την παραγωγή της.

Εκτός του τζελ, η EG Brands προσφέρει όλη τη γκάμα των αντισηπτικών προϊόντων Herbarium, υγρά κρεμοσάπουνα και αυτό το διάστημα είναι έτοιμη να παρουσιάσει και νέα προϊόντα της σειράς, όπως το καινοτόμο προϊόν επιφανειών Herbarium Multi σε σπρέι3 σε 1 (απολυμαντικό, καθαριστικό, αποσμητικό με φυσικούς καθαριστικούς και αποσμητικούς παράγοντες), την συμπυκνωμένη του μορφή Herbarium Multi Powerγια μεγάλες επιφάνειες, αλλά και το μοναδικό HerbariumAntibacter LA, απολυμαντικό ρούχων για πλυντήριο με μαλακτικές και αποσμητικές ιδιότητες.

Επιπλέον έχει ήδη αρχίσει η παραγωγή των προϊόντωνgel κρεμοσάπουνων με νέα αρώματα σε συνδυασμό με το ανασχεδιασμό των συσκευασιών.

Όσον αφορά τις τιμές, παρά το γεγονός ότι το κόστος παραγωγής το προηγούμενο διάστημα εκτοξεύθηκε στα ύψη λόγω σοβαρότατων ελλείψεων, είτε οινοπνεύματος, είτε υλικών συσκευασίας, η EG Brands αποφάσισε να μην περάσει καμία αύξηση στους καταναλωτές, γι’ αυτό ακόμη και σήμερα οι τιμές των προϊόντων συγκρατούνται στα προ κρίσης επίπεδα.

Με την ευκαιρία, η EG Brands θα ήθελε για άλλη μία φορά να συγχαρεί όλο το προσωπικό, που εργάζεται αδιαλείπτως και με αυταπάρνηση, κάτω από ιδιαίτερα πιεστικές και απαιτητικές συνθήκες, προκειμένου να συνεχίσει η απρόσκοπτη προμήθεια της αγοράς με αντισηπτικά. Τους ευχαριστούμε».

EG Brandsαντισηπτικάlockdownκορονοιός
Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα