O Φίλης αποδίδει τις δηλώσεις Οικονόμου σε... εμφύλιο Κασσελάκη-Τσίπρα

14:12 5/6/2024 - Πηγή: Reporter

Ο Νίκος Φίλης σχολίασε τα υπονοούμενα του Θανάση Οικονόμου για «συναλλαγή» στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ πίσω από την έγκριση του πόθεν έσχες Μητσοτάκη την περίοδο της "Πρώτης Φοράς Αριστερά".

Μιλώντας στο MΕGA σημείωσε πως οι δηλώσεις του κ. Οικονόμου είναι «αθλιότητες και φαίνεται και από το ύφος που τα είπε» συμπληρώνοντας, ωστόσο, πως δεν αφορούν τη Νέα Αριστερά αλλά τον Αλέξη Τσίπρα

και την περίοδο διακυβέρνησής του ενώ τόνισε πως εάν έχει στοιχεία πρέπει να τα λέει στην ώρα του «και αν υπάρχουν τα τεκμηριώνεις».

Όπως είπε, «τίποτα δεν υπάρχει, είναι μία διαδικασία που περνάει από επιτροπές που συμμετέχουν όλα τα κόμματα και ελέγχεται από δικαστικούς» είπε.

Πρόσθεσε ακόμα πως ο ο Θανάσης Οικονόμου έκανε τις σχετικές δηλώσεις γιατί «πιστεύω πως υπάρχει μία σοβούσα κρίση ανάμεσα στον Κασσελάκη και τον Αλέξη Τσίπρα. Τον έχει παραγκωνίσει αυτή τη στιγμή τον Τσίπρα ο Κασσελάκης και θέλει να εμφανίσει την εικόνα ενός ΙΧ κόμματος». «Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει φύγει από την αριστερά προς την κεντροδεξιά» και συμπλήρωσε ότι «έχει μετατραπεί σε ΙΧ κόμμα του κ.Κασσελάκη».

#Φιλης #ΣΥΡΙΖΑ #Οικονόμου #ΕΛΛΑΔΑ #Τσίπρας #ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ #κριση
Keywords
Αναζητήσεις
o-filis-apodidei-tis-diloseis-oikonomou-se-emfylio-kasselaki-tsipra.htm
Τυχαία Θέματα