Αντιμέτωποι με καθυστερήσεις οι επενδυτές μετά την αναβάθμιση του Ethereum

Η σημαντική αναβάθμιση του λογισμικού του Ethereum φαίνεται πως έφερε αντιμέτωπους τους επενδυτές με καθυστερήσεις στην ανάληψη κεφαλαίων, σύμφωνα με νέες πληροφορίες.

Πιο συγκεκριμένα, για πολλούς αυτές οι καθυστερήσεις υπογραμμίζουν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει το δεύτερο μεγαλύτερο crypto, στην προσπάθειά του να χρησιμοποιηθεί η τεχνολογία του ευρέως για άμεσες πληρωμές.

Η αναβάθμιση λογισμικού, γνωστή ως «Shapela», επρόκειτο να ξεκλειδώσει περισσότερο από 30 δισεκατομμύρια δολάρια αιθέρα. Μέχρι

την αναβάθμιση της Τετάρτης, οι επενδυτές δεν μπορούσαν να αποσύρουν τα κεφάλαια που είχαν καταθέσει μέσω αυτής της μεθόδου, γνωστής ως «ποντάρισμα», στο Ethereum.

Ωστόσο, όπως δήλωσε η εταιρεία δεδομένων blockchain Nansen, από την Πέμπτη (13/4), αιθέρας αξίας περίπου 1,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων «κόλλησε» σε μια σειρά αναλήψεων.

Αναφορικά με τις καθυστερήσεις, η Binance ανέφερε ότι οι χρήστες ενδέχεται να χρειαστούν από «15 ημέρες έως αρκετές εβδομάδες» για την επεξεργασία των συναλλαγών τους.

«Λόγω των περιορισμών επεξεργασίας στο δίκτυο, η Binance θα ορίσει ένα ημερήσιο όριο εξαργύρωσης ETH για κάθε χρήστη», ανέφερε η Binance στον ιστότοπό της.

ethereumΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣαναβάθμισηκρυπτονομίσματα
Keywords
Τυχαία Θέματα