Από τον Λοβέρδο η πρώτη εσωκομματική αντίδραση στην πρόταση Ανδρουλάκη

H πρώτη εσωκομματική αντίδραση για την πρόταση του Νίκου Ανδρουλάκη να υπάρξει συγκυβέρνηση είτε με τη ΝΔ είτε με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά με πρωθυπουργό ένα άλλο πολιτικό πρόσωπο, πλην του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Αλέξη Τσίπρα, ήρθε από τον Ανδρέα Λοβέρδο.

«Όταν πάμε στις εκλογές και απορρίπτουμε πρόσωπα, πρέπει και να προτείνουμε πρόσωπα- για

να έχουν ξεκάθαρη εικόνα οι πολίτες», δήλωσε πριν από λίγο στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργός.

Ο κ. Λοβέρδος δεν απέρριψε την πρόταση όπως κάνει η ΝΔ, αλλά θεωρεί πως πρέπει το ΠΑΣΟΚ να πει ποιον προτείνει για πρωθυπουργό πριν την Κυριακή των εκλογών.

Ο κ. Λοβέρδος τόνισε ότι είναι στη «διακριτική ευχέρεια» του κ. Ανδρουλάκη να πει προ των εκλογών ποιον προτείνει για πρωθυπουργό- πρόσθεσε δε ότι «καταρχάς το ΠΑΣΟΚ έχει αρχηγό, άρα όποιος το ψηφίζει, το ψηφίζει για να είναι και ηγέτης χώρας».

Το έμπειρο στέλεχος υπογράμμισε ότι δεν γνώριζε σχετικά με την επιλογή του κ. Ανδρουλάκη να αναφερθεί στην αξιοποίηση πολιτικών προσώπων σε μια ενδεχόμενη κυβέρνησης συνεργασίας- «πρόκειται για μια προσθήκη στην όλη συζήτηση», είπε και υπογράμμισε ότι στόχος του ΠΑΣΟΚ είναι να καταγράψει όσον το δυνατόν μεγαλύτερο εκλογικό αποτύπωμα.

Μιλώντας για τα Τέμπη άσκησε αυστηρή κριτική στην κυβέρνηση και ρώτησε με νόημα για την αξιολόγηση που έγινε για να τοποθετηθεί νέος σταθμάρχης στη Λάρισα: «Αυτήν την αξιολόγηση έκαναν μετά από τέσσερα χρόνια διακυβέρνησης για να βγάλουν κυρ-Βασίληδες; Αξιολογήσεις-μούφα».

ΑνδρουλάκηςΝΔΠασοκΣΥΡΙΖΑεκλογές
Keywords
Τυχαία Θέματα