Χάρις και Τραμπ προετοιμάζονται για το debate-Ατού και αδυναμίες τους

Το πρώτο και μοναδικό προγραμματισμένο debate μεταξύ της Αντιπροέδρου Κάμαλα Χάρις και του Ντόναλντ Τραμπ ενόψει των προεδρικών εκλογών του Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Τρίτης (10/9) στις ΗΠΑ και όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα εκεί.

Όπως επισημαίνουν οι New York Times, για τον Τραμπ, η συζήτηση είναι μια ευκαιρία να γυρίσει σελίδα σε ένα δύσκολο καλοκαίρι.

Η Χάρις έκλεισε το εκλογικό χάσμα που είχε ο Τραμπ έναντι του Προέδρου Τζο Μπάιντεν από τότε που πήρε το χρίσμα ως υποψήφια του Δημοκρατικού Κόμματος και η συζήτηση μπορεί να είναι μια από τις καλύτερες ευκαιρίες του να ανατρέψει αυτή τη δυναμική πριν ξεκινήσει η πρόωρη ψηφοφορία. Ο Τραμπ έχει προκαλέσει αντιδράσεις με τα συχνά… σεξιστικά σχόλιά του κατά γυναικών υποψηφίων και δημοσιογράφων και θέλει να ανατρέψει αυτή την εικόνα.

Για τη Χάρις, η συζήτηση πρόκειται να είναι η πιο σημαντική βραδιά στην πολιτική της καριέρα. Θα προσφέρει στην υποψήφια το μεγαλύτερο κοινό της, καθώς η χώρα προσπαθεί να μάθει περισσότερα για το τι είδους πρόεδρος θα γινόταν. Θα είναι επίσης μια δοκιμασία για το συχνά… προβαρισμένο, αλλά επιθετικό στιλ ομιλίας της, σημειώνει το δημοσίευμα.

«Όταν η Χάρις δεν έχει προετοιμαστεί μεθοδικά, μερικές φορές έχει προβλήματα», είπε η Λίζα Λέρερ, η οποία καλύπτει το πολιτικό ρεπορτάζ για τους ΝΥ Times. «Αυτό θα μπορούσε να καταλήξει να είναι πρόβλημα απέναντι στον Τραμπ γιατί είναι, πάνω από πολλά άλλα πράγματα, ένας εξαιρετικά απρόβλεπτος συνομιλητής».

#Χάρις #Τραμπ #Debate #ΕΚΛΟΓΕΣ_ΗΠΑ
Keywords
Αναζητήσεις
charis-kai-trab-proetoimazontai-gia-to-debate-atou-kai-adynamies-tous.htm
Τυχαία Θέματα