Δυτικές μυστικές υπηρεσίες: Στις 12/8 τα αντίποινα Ιράν στο Ισραήλ

19:52 2/8/2024 - Πηγή: Reporter

Οι μυστικές υπηρεσίες σε ΗΠΑ, αλλά και Ευρώπη προσπαθούν να συλλέξουν πληροφορίες σχετικά με την απάντηση του Ιράν στο Ισραήλ, την οποία θεωρούν δεδομένη. Η Τεχεράνη απειλεί ευθέως το Ισραήλ αμέσως μετά τη δολοφονία Χανίγια στο έδαφός της και οι Δυτικοί θεωρούν δεδομένο ότι θα υπάρξουν αντίποινα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που φέρονται να έχουν συγκεντρώσει οι δυτικές μυστικές υπηρεσίες και μεταδίδονται από τα ισραηλινά ΜΜΕ,

το Ιράν σκοπεύει να εξαπολυσει επίθεση την ιερή μέρα Tisha B’Av.

Η επίθεση σχεδιάζεται να γίνει την ιερή μέρα των Εβραίων, που ξεκινά στις 12 Αυγούστου και ολοκληρώνεται στις 13 Αυγούστου.

Σύμφωνα με το Sky News Arabia, οι δυτικές μυστικές υπηρεσίες έχουν αποδείξεις για τα εν λόγω σχέδια του Ιράν. Σύμφωνα με το σχέδιο, το Ιράν θα επιτεθεί σε συνεργασία με τη Χεζμπολάχ, από το έδαφος του Λιβάνου.

Στην κηδεία του Χανίγια, στην Ντόχα του Κατάρ, οι απειλές εναντίον του Ισραήλ κορυφώθηκαν, με τον ηγέτη της Χεζμπολάχ, Νασράλα, να απελεί ευθέως νε καταστροφή το Ισραήλ, ενώ και ο θρησκευτικός ηγέτης του Ιράν, Αλί Χαμεϊνί, να υπόσχεται αντίδραση και αντίποινα.

#Ιράν #Ισραήλ #ΧΑΝΙΓΙΑ #αντίποινα
Keywords
Αναζητήσεις
dytikes-mystikes-ypiresies-stis-128-ta-antipoina-iran-sto-israil.htm
Τυχαία Θέματα
Δυτικές, 128, Ιράν, Ισραήλ,dytikes, 128, iran, israil