Γιαννούλης: Παραδίδουν τη λειτουργία του Μετρό Θεσσαλονίκης σε ιδιώτες

Η διαχείριση και η λειτουργία του Μετρό Θεσσαλονίκης περνούν εσπευσμένα σε χέρια ιδιωτικού φορέα, αναφέρει σε δήλωσή του ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης.

Πιο συγκεκριμένα, ο Χρήστος Γιαννούλης τονίζει ότι «αυτή είναι η απόφαση του υπουργείου Μεταφορών και Υποδομών που προχωρά σε διαγωνισμό για το έργο "Λειτουργία και Συντήρηση του Μετρό της Θεσσαλονίκης", προϋπολογισμού 292 εκατ. ευρώ μέσω

Σύμπραξης Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα».

Παράλληλα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ συμπληρώνει ότι «επιλέγουν να παραδώσουν το έργο στα χέρια ιδιωτών που προφανώς θα έχουν ως πρώτο στόχο την κερδοφορία τους».

«Ελπίζουμε και ευχόμαστε έστω και την τελευταία στιγμή να καταλάβει ο κ. Καραμανλής ότι το Μετρό Θεσσαλονίκης αποτελεί περιουσιακό στοιχείο όλων των πολιτών της ευρύτερης γεωγραφικής ενότητας του νομού Θεσσαλονίκης αλλά και όλων των Ελλήνων και Ευρωπαίων πολιτών που την επισκέπτονται».

«Καλό θα ήταν στα παιχνίδια της αδιαφάνειας, της Ν.Δ. και της κυβέρνησης Μητσοτάκη να αφήσουν απ' έξω υποδομές μεγάλης σημασίας», καταλήγει ο Χρήστος Γιαννούλης.

ΓιαννούληςΜετρό Θεσσαλονίκηςιδιώτες
Keywords
Τυχαία Θέματα