Η Schneider Electric χορηγός στο 2ο ψηφιακό Συνέδριο Digital Business

Η Schneider Electric, πρωτοπόρος στον ψηφιακό μετασχηματισμό της διαχείρισης ενέργειας και του αυτοματισμού, συμμετείχε ως Silver χορηγός, στο 2o Συνέδριο «Digital Business Cloud - Data Centers & Digital Transformation», με διοργανώτρια τη Smart Press.

Το Digital Business:

CloudData Centers & Digital Transformation διεξήχθη ψηφιακά και απευθυνόταν σε όσους επιθυμούσαν να κατανοήσουν τις τάσεις, να αξιολογήσουν τις εξελίξεις και να επωφεληθούν από τις ευκαιρίες ανάπτυξης που παρουσιάζει το Digital Business.

Ο κ. Αθανάσιος Τσικόγιας, Data Center Solutions Architect Greece – CyprusMalta της SE εκπροσώπησε τη Schneider Electric στο πλαίσιο της ενότητας «Data Centers of the Future». Στην τοποθέτησή του ο κ. Τσικόγιας επικεντρώθηκε στην ροπή των επιχειρήσεων για επενδύσεις σε εξελιγμένες υποδομές ΙΤ, καθώς και στη σημαντικότητα του μετασχηματισμού τους, με γνώμονα πάντα τη βιωσιμότητα, η οποία θα εξασφαλίσει τη λειτουργία τους στο διηνεκές. Παράλληλα, ο κ Τσικόγιας ανέλυσε τους 4 βασικούς πυλώνες του οράματος της Schneider σχετικά με τα data centers (Sustainability – Efficiency – Adaptability – Resiliency), και αναφέρθηκε σε εξειδικευμένα προϊόντα και λύσεις της η Schneider Electric, που συμβάλλουν στη δημιουργία των «date centers του μέλλοντος».

Στο πλαίσιο του συνεδρίου τα θέματα που κυριάρχησαν στις παρουσιάσεις ήταν:

Trends από την παγκόσμια αγορά Cloud/ Data CentersΟ ρόλος του Edge Computing, των Big Data, της AI, του Deep Learning και των AnalyticsΠώς πραγματοποιείται η βέλτιστη επιλογή υπηρεσιών cloudΟι επενδύσεις σε Data Centers στην Ελλάδα και το μέλλον τουςΗ στροφή των επιχειρήσεων στην αξιοποίηση των δεδομένωνΗ σημασία του ψηφιακού μετασχηματισμού στο επιχειρείν του σήμεραΚίνδυνοι και προκλήσεις στην εποχή του Digital TransformationΨηφιακός μετασχηματισμός του κράτουςΕπιχειρηματικές ευκαιρίες - startups - χρηματοδοτήσειςSchneider ElectricDIGITAL BUSINESSσυνέδριοχορηγός
Keywords
Τυχαία Θέματα