Η Κέιτ Μίντλετον ανακοίνωσε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο (video)

H Κέιτ Μίντλετον ανακοίνωσε την Παρασκευή (22/3) ότι διαγνώστηκε με καρκίνο και αποκάλυψε ότι έχει ήδη ξεκινήσει θεραπείες.

Σε βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα την Παρασκευή, η Πριγκίπισσα της Ουαλίας ανακοίνωσε ότι η "πολυσυζητημένη" χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στην κοιλιακή χώρα έγινε χωρίς να γνωρίζει ότι είχε καρκίνο. Ωστόσο, οι βιωψίες στη συνέχεια έδειξαν το αντίθετο.

«Η επέμβαση ήταν επιτυχής. Ωστόσο, οι εξετάσεις μετά την επέμβαση διαπίστωσαν ότι υπήρχε καρκίνος. Ως εκ τούτου, η ιατρική μου ομάδα με συμβούλεψε να υποβληθώ σε ένα πρόγραμμα

προληπτικής χημειοθεραπείας και τώρα είμαι στα αρχικά στάδια αυτής της θεραπείας», αναφέρει στη δήλωσή της και προσθέτει:

«Αυτό φυσικά προκάλεσε τεράστιο σοκ και ο Γουίλιαμ και εγώ κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το επεξεργαστούμε και να το διαχειριστούμε ιδιωτικά για χάρη της οικογένειάς μας».

«Είμαι καλά και γίνομαι πιο δυνατή καθημερινά εστιάζοντας σε πράγματα που θα με βοηθήσουν να θεραπευτώ. στο μυαλό, το σώμα και το πνεύμα μου», προσθέτει ακόμα.

{https://twitter.com/PolitlcsUK/status/1771235785372516795}

Στο συγκλονιστικό μήνυμά της η Κέιτ Μίντλετον ζητά χώρο και ιδιωτικότητα μέχρι να ολοκληρώσει τη θεραπεία της.

Συμπληρώνει δε ότι σκέφτεται όλους εκείνους που έχουν πληγεί από τον καρκίνο, προσθέτοντας: «Για όλους όσοι αντιμετωπίζουν αυτή την ασθένεια, σε οποιαδήποτε μορφή, σας παρακαλώ να μην χάνουν την πίστη ή την ελπίδα. Δεν είστε μόνοι σας».

Λεπτομέρειες για τον καρκίνο δεν έχουν γίνει γνωστές, αλλά το Παλάτι του Κένσινγκτον δηλώνει ότι είναι βέβαιη ότι η πριγκίπισσα θα αναρρώσει πλήρως.

#Κέιτ_Μίντλετον #ΚΑΡΚΙΝΟΣ #Αγγλία #παλάτι
Keywords
Αναζητήσεις
i-keit-mintleton-anakoinose-oti-diagnostike-me-karkino-video.htm
Τυχαία Θέματα
Κέιτ Μίντλετον,keit mintleton