Κουτσούμπας: Να μη χαθεί καμία ψήφος λόγω αποχής

«Στις 25 του Ιούνη αυτό που θα έχει μεγαλύτερη σημασία για το λαό και τη χώρα μας, είναι πόσο δυνατό θα είναι το ΚΚΕ», σημείωσε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας μιλώντας το απόγευμα της Κυριακής (28/5) στην νέα Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ.

Τόνισε ότι οι εκλογές του Ιούνη γίνονται με έναν ακόμα πιο άδικο

εκλογικό νόμο, που κλέβει έδρες για να τις χαρίσει ως μπόνους στο πρώτο κόμμα. «Συνεπώς, το επόμενο θετικό βήμα, θα είναι το ΚΚΕ να αχρηστεύσει τον εκλογικό νόμο, να κρατήσει τις 26 έδρες που μας έδωσε ο λαός» υπογράμμισε ο Δ. Κουτσούμπας, σημειώνοντας ότι «αυτό μπορεί να γίνει εάν δεν χαθεί ούτε μία ψήφος από τις 427.000 που μας ψήφισαν αλλά και να καταφέρουμε να πείσουμε πολύ περισσότερους να μας ψηφίσουνε τώρα, με ένα πιο μεγάλο εκλογικό ποσοστό.

Θα δώσουμε λοιπόν, τη μάχη παντού, σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες γιατί κάθε ψήφος μετράει, κάθε ψήφος προστίθεται στο εκλογικό ποσοστό του κόμματος.

Σήμερα έχουν ακόμα περισσότερους λόγους για να πάνε ξανά στην κάλπη και να ρίξουν ξανά το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ.

Να μη χαθεί καμία ψήφος λόγω αποχής ή επειδή δεν μπόρεσαν να πάνε κάποιοι να ψηφίσουν.

Οι εκατοντάδες χιλιάδες που ψήφισαν άλλα κόμματα, ας σκεφτούν ότι τώρα, με βάση τα αποτελέσματα, δεν έχουν κανένα λόγο να δώσουν τόση δύναμη στη ΝΔ που θα είναι μια κυβέρνηση αντιλαϊκή και αυτοδύναμη με βάση τον εκλογικό νόμο».

Όλες οι τελευταίες ειδήσεις για τις εκλογές ΕΔΩ

Δημήτρης ΚουτσούμπαςΚοινοβουλευτική ΟμάδαΚΚΕεκλογές 2023
Keywords
Αναζητήσεις
koutsoubas-na-mi-chathei-kamia-psifos-logo-apochis.htm
Τυχαία Θέματα