Κρήτη: Αυξημένα μέτρα ασφαλείας υπό τον φόβο αντιποίνων στο Ισραήλ

10:54 3/8/2024 - Πηγή: Reporter

Σε επιφυλακή βρίσκονται και οι Αρχές της Κρήτης λόγω της έκρυθμης κατάστασης στη Μέση Ανατολή, καθώς το Ισραήλ προετοιμάζεται για ενδεχόμενα αντίποινα από την Τεχεράνη.

Το νησί είναι δημοφιλής προορισμός διακοπών, αλλά και διαμονής πολλών Ισραηλινών, με τις πληροφορίες του Cretalive να αναφέρουν ότι τα μέτρα ασφαλείας είναι αυξημένα στα αεροδρόμια του νησιού και ιδιαίτερα του Ηρακλείου κατά τις ημέρες που έρχονται πτήσεις

από το Ισραήλ.

Μάλιστα, αν και Ισραηλινοί πράκτορες συνοδεύουν τις πτήσεις αυτές, από μέρους της τοπικής ΕΛΑΣ έχει εκδοθεί διαταγή για φύλαξη του αεροδρομίου από στελέχη των ειδικών δυνάμεων.

Οι Ισραηλινοί που επισκέπτονται με γκρουπ την Κρήτη απαιτούν παραδοσιακά συγκεκριμένο πλαίσιο ασφαλείας κατά τις μεταφορές και τη διαμονή τους στο νησί. Στα ξενοδοχεία που επιλέγουν να διαμείνουν, οι κουζίνες αποστειρώνονται και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά δικά τους μαγειρικά σκεύη και δικές τους πρώτες ύλες, ενώ υπάρχουν κοντέινερς τα οποία χρησιμοποιούν ως αποθηκευτικούς χώρους για τα πράγματα τους.

Λόγω της έκρυθμης κατάστασης, την περίοδο αυτή τα επίπεδα ασφαλείας είναι ακόμα πιο αυστηρά.

#Κρήτη #μέτρα_ασφαλείας #Ισραήλ #Ηράκλειο
Keywords
Αναζητήσεις
kriti-afximena-metra-asfaleias-ypo-ton-fovo-antipoinon-sto-israil.htm
Τυχαία Θέματα