Με μικτά πρόσημα μπήκε ο Ιούνιος στη Wall Street

17:17 3/6/2024 - Πηγή: Reporter

Με μικτά πρόσημα κινείται η Wall Street στη σημερινή (3/6) συνεδρίαση, συνεχίζοντας τη θετική πορεία του Μαΐου.

Ο βιομηχανικός Dow Jones υποχωρεί κατά 0,20% στις 38.608,94 μονάδες, ο ευρύτερος S&P 500 κερδίζει 0,18% στις 5.287,00 μονάδες και ο τεχνολογικός Nasdaq Composite σημειώνει άνοδο 0,61% στις 16.838,65 μονάδες.

Η μετοχή της Nvidia πραγματοποιεί άλμα 3,64%, καθώς η εταιρεία

ανακοίνωσε μία νέα σειρά chips τεχνητής νοημοσύνης, η οποία θα διαδεχτεί το προηγούμενο μοντέλο μόλις τρεις μήνες μετά την κυκλοφορία του.

Η σημερινή συνεδρίαση ακολουθεί έναν ισχυρό μήνα, με τους τρεις βασικούς δείκτες να έχουν κλείσει θετικά για έκτο μήνα στο επτάμηνο. Ωστόσο, το ράλι φάνηκε να χάνει την ορμή του προς το τέλος του μήνα και οι δείκτες έκλεισαν τον Μάιο περισσότερο από 1% κάτω από τα υψηλά τους επίπεδα.

«Παρά το γεγονός ότι ο S&P 500 και ο NDX έκλεισαν κοντά σε ιστορικά υψηλά την Παρασκευή, (...) με ελάχιστες ανησυχίες και με το κλίμα να δείχνει αισιόδοξο, επιμένουμε στην εκτίμησή μας για αύξηση της μεταβλητότητας κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού», έγραψε τη Δευτέρα ο επικεφαλής επενδυτικής στρατηγικής της Wolfe Research, Chris Senyek.

Την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου αναμένεται μια πληθώρα από οικονομικές ανακοινώσεις, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων για τη μεταποίηση, τη Δευτέρα, και μιας σημαντικής έκθεσης για την απασχόληση, την Παρασκευή.

#Wall_Street #nyse #μικτά_πρόσημα
Keywords
Αναζητήσεις
me-mikta-prosima-bike-o-iounios-sti-wall-street.htm
Τυχαία Θέματα