Μήνυμα Σαμαρά στον Μητσοτάκη για την προεδρία της Δημοκρατίας

11:22 2/7/2024 - Πηγή: Reporter

Ο Αντώνης Σαμαράς πραγματοποίησε μία πολύ σκληρή ομιλία στο Πολεμικό Μουσείο, ασκώντας κριτική σε μία σειρά από επιλογές της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Ο πρώην πρωθυπουργός, με τον Κώστα Καραμανλή στο πλευρό του, δεν άφησε σε χλωρό κλαρί την κυβέρνηση Μητσοτάκη και την επέκρινε για μία σειρά από επιλογές, όπως ο γάμος των ομόφυλων ζευγαριών, η οικονομική πολιτική, αλλά και τα εθνικά θέματα.

Πριν ολοκληρώσει την ομιλία του ο Αντώνης Σαμαράς

τόνισε πως η ΝΔ πρέπει να επιστρέψει ξανά στις αρχές και τις αξίες της, ενώ επειδή το όνομά του ακούγεται και για την προεδρία της Δημοκρατίας, έστειλε ένα σχετικό μήνυμα προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Συγκεκριμένα, είπε πως δεν διαπραγματεύεται τις θέσεις του, υπονοώντας πως η κυβέρνηση δεν θα "εξαγοράσει" τη σιωπή του, αν τον προτείνει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Δεν είπε ότι δεν τον ενδιαφέρει η θέση, αλλά πως και να του δοθεί, θα συνεχίσει να λέει αυτά που πιστεύει, ακόμα κι αν δεν αρέσουν στον Πρωθυπουργό.

Μεταξύ μας, λογικά και ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα ρίσκαρε να έχει τον Αντώνη Σαμαρά Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να του ασκεί κριτική από ακόμα πιο θεσμικό ρόλο.

#Σαμαράς #Μητσοτακης #ΝΔ #Πολεμικό_Μουσείο
Keywords
Αναζητήσεις
minyma-samara-ston-mitsotaki-gia-tin-proedria-tis-dimokratias.htm
Τυχαία Θέματα