ΓΓ ΥΠΕΣ: Στο 31,52% η συμμετοχή έως τις 14.00

Στο 31,52% ανέρχεται η συμμετοχή των πολιτών στη σημερινή εκλογική αναμέτρηση, όπως δείχνουν τα μέχρι στιγμής δεδομένα, σύμφωνα με τον γγ του υπουργείου Εσωτερικών, Μιχάλη Σταυριανουδάκη.

Σε επίσημη ενημέρωση από το υπουργείο Εσωτερικών ο κ. Σταυριανουδάκης τόνισε πως η διεξαγωγή των εκλογών είναι μέχρι στιγμής ομαλή, το σύστημα λειτουργεί και κάτω από αυτές τις συνθήκες τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στην ώρα τους.

Η συμμετοχή

έως τις 14.00 το μεσημέρι υπολογίζεται στο 31,52%. Το ποσοστό μοιάζει μικρό, αλλά δεν μπορεί να υπάρξει εκτίμηση για το αν η συμμετοχή θα είναι τελικά μεγαλύτερη ή μικρότερη από τις προηγούμενες εκλογές, καθώς είναι η πρώτη φορά που γίνεται η συγκεκριμένη μέτρηση.

Ο γραμματέας τόνισε ακόμα πως νωρίτερα υπήρξαν μικροπροβλήματα με την μη προσέλευση της εφορευτικής επιτροπής ή με τα τάμπλετ ορισμένων δικαστικών αντιπροσώπων, ωστόσο η διαδικασία πλέον κυλάει ομαλά.

Υπενθυμίζεται ότι περίπου στις 21:00 το βράδυ, θα έχουμε το 80% του εκλογικού αποτελέσματος ως προς τα ψηφοδέλτια, ενώ πριν τις 12 τα μεσάνυχτα, θα γνωρίζουμε και τις σταυροδοσίες των βουλευτών.

Σύμφωνα με τον Μιχάλη Σταυριανουδάκη στις 17:00 θα υπάρξει εκ νέου ενημέρωση όσον αφορά στη συμμετοχή των πολιτών στις εκλογές.

εκλογές 2023ανακοίνωσησυμμετοχή
Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα