ΠΑΣΟΚ- Νέα δημοσκόπηση: Τέσσερις υποψήφιοι διεκδικούν είσοδο στο β' γύρο

Νέα δημοσκόπηση για τις εκλογές στο ΠΑΣΟΚ δείχνει πως τέσσερις τουλάχιστον υποψήφιοι διεκδικούν είσοδο στο β' γύρο με τον Νίκο Ανδρουλάκη και τον Χάρη Δούκα να έχουν πάντως ένα μικρό προβάδισμα.

Δημοσκόπηση της Realpolls που δημοσίευσε το Protagon καταδεικνύει ότι οι Νίκος Ανδρουλάκης

και Χάρης Δούκας είναι οι δύο κύριοι διεκδικητές, ενώ ακολουθούν με ποσοστά πέριξ του ο Παύλος Γερουλάνος και η Άννα Διαμαντοπούλου.

Ο πρόεδρος, Νίκος Ανδρουλάκης, και ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, καταλαμβάνουν τις δύο πρώτες θέσεις στην πρόθεση ψήφου, με ποσοστά 25,6% και 23%, αντίστοιχα και 26,4% με 24,6% μετά την κατανομή της αδιευκρίνιστης ψήφου.

Στην τρίτη θέση βρίσκεται η Άννα Διαμαντοπούλου, πρώην υπουργός και Επίτροπος στην Ευρωπαϊκή Ένωση, με 19,4%, ενώ ο Παύλος Γερουλάνος ακολουθεί με 18,5%. Οι Νάντια Γιαννακοπούλου και Μιχάλης Κατρίνης φαίνεται να μένουν πίσω, με 3,8% και 3,7% αντίστοιχα.

Για το ντέρμπι Ανδρουλάκη - Δούκα, η δημοσκόπηση να καταδεικνύει ότι οι δύο υποψήφιοι έχουν παρόμοια δυναμική, αν και ο δήμαρχος μοιάζει να έχει ένα μικρό προβάδισμα σε πιθανό β' γύρο.

Η αναμέτρηση για την τρίτη θέση, ανάμεσα σε Διαμαντοπούλου και Γερουλάνο, επίσης έχει ενδιαφέρον, καθώς σε κάποια σενάρια ένας από αυτούς μπορεί να περάσει στον δεύτερο γύρο.

Η κυρία Διαμαντοπούλου φαίνεται να έχει ισχυρή υποστήριξη από ψηφοφόρους που θα ψήφιζαν Νέα Δημοκρατία στις εθνικές εκλογές, ενώ ο Γερουλάνος κερδίζει την υποστήριξη πολιτών που δηλώνουν ότι θα ψήφιζαν ΣΥΡΙΖΑ.

Η δημοσκόπηση διενεργήθηκε σε δείγμα 1.108 ατόμων, που δήλωσαν ότι θα συμμετάσχουν στις εκλογές, που θυμίζουμε θα διεξαχθούν στις 6 και τις 13 Οκτωβρίου.

#Πασοκ #ΥΠΟΨΗΦΙΟ #δημοσκόπηση #Διαμαντοπούλου #Γερουλάνος #Ανδρουλάκης #Δούκας
Keywords
Τυχαία Θέματα
ΠΑΣΟΚ-, Τέσσερις,pasok-, tesseris