Πτώση στη Wall Street μετά το αβέβαιο ξεκίνημα του μήνα

17:55 4/6/2024 - Πηγή: Reporter

Απώλειες σημειώνει στη συνεδρίαση της Τρίτης (4/6) η Wall Street, μετά το δειλό ξεκίνημα του μήνα που ακολούθησε την ανακοίνωση του δείκτη ISM.

Ο Dow Jones υποχωρεί οριακά, κατά 0,01% στις 38.565,27 μονάδες, ο S&P 500 σημειώνει πτώση 0,24% στις 5.270,63 μονάδες και ο Nasdaq Composite καταγράφει απώλειες 0,35% στις 16.769,35 μονάδες.

Οι κινήσεις αυτές έρχονται αφού ο Dow έχασε περισσότερες από 115 μονάδες ή 0,3%, την πρώτη ημέρα διαπραγμάτευσης

του Ιουνίου. Ο S&P 500 και ο Nasdaq Composite σημείωσαν μικρή άνοδο τη Δευτέρα.

Τα αδύναμα στοιχεία για τη μεταποίηση επιβάρυναν το κλίμα στην αγορά, καθώς οι επενδυτές περιμένουν να δουν αν η ανάπτυξη μπορεί να συνεχιστεί, ενώ η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ αναμένει μείωση του πληθωρισμού, ώστε να μειώσει τα επιτόκια.

«Νομίζω ότι οι δείκτες είναι κάπως λάθος αυτήν τη στιγμή», δήλωσε στο CNBC η επικεφαλής μετοχικής και ποσοτικής στρατηγικής της Bank of America, Savita Subramanian. «Σχεδόν αισθάνομαι όπως όταν ξεφλουδίζεις ένα κρεμμύδι, κοιτώντας την υποκείμενη χρηματιστηριακή αγορά, αυτό που με κάνει να αισθάνομαι καλύτερα είναι ότι τα αποτελέσματα είναι θετικά για ένα ευρύ φάσμα εταιρειών στον S&P, δεν είναι μόνο οι «Magnificent Seven» που κάνουν όλη τη δουλειά στον δείκτη».

Την Τρίτη, ανακοινώνονται τα στοιχεία για τις νέες θέσεις εργασίας και τις εργοστασιακές παραγγελίες, τον Απρίλιο. Η βασική έκθεση της εβδομάδας, η έκθεση μισθοδοσιών του Μαΐου, αναμένεται την Παρασκευή.

#Wall_Street #nyse #Πτώση #απώλειες
Keywords
Αναζητήσεις
ptosi-sti-wall-street-meta-to-avevaio-xekinima-tou-mina.htm
Τυχαία Θέματα