Ρωμανός: Οι ανακοινώσεις στη ΔΕΘ θα έχουν αντίκτυπο στους ευπαθείς

14:51 5/9/2024 - Πηγή: Reporter

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Νίκος Ρωμανός δήλωσε πως στη ΔΕΘ θα ανακοινωθούν ουσιαστικά μέτρα στήριξης προς τις πιο ευάλωτες ομάδες, ενώ σχετικά με τον ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε πως η αντιπολίτευση είναι απούσα στη συζήτηση για τα προβλήματα της χώρας.

Μεταξύ άλλων, επισήμανε στο Παραπολιτικά 90.1 fm:

Αναφορικά με τις εξελίξεις

στον ΣΥΡΙΖΑ: «Από ένα σημείο και μετά και να θέλει κανείς να παρακολουθήσει τι γίνεται στον ΣΥΡΙΖΑ δυσκολεύεται. Όλοι μας αυτό που θέλουμε είναι μια δημιουργική, μια ισχυρή, μια ουσιαστική αντιπολίτευση που θα μπορούσαμε να συζητάμε και να καλύπτουμε αυτό το χρόνο και το χώρο στην ατζέντα με ουσιαστική συζήτηση επί των πραγματικών προβλημάτων. Εμείς διαρκώς παίρνουμε πρωτοβουλίες, γίνονται πάρα πολλά πράγματα τα οποία ακριβώς επειδή καλύπτεται ένα κομμάτι της συζήτησης από αυτά τα θέματα δεν προβάλλονται όσο θα έπρεπε.»

Για την επικείμενη ΔΕΘ επισήμανε ότι: «έρχεται σε μια συγκυρία που νομίζω ότι έχει αυξημένη αξία. Νομίζω ότι όλα όσα ανακοινωθούν στη ΔΕΘ θα έχουνε κι έναν αντίκτυπο που θα αφορά στο πως θα στηριχθούν οι πιο ευπαθείς, στο πως θα ελαφρυνθούν αρκετές κοινωνικές ομάδες.»

Απέφυγε να σχολιάσει αν ο κ. Δένδιας είναι ένα πρόσωπο που θα μπορούσε να είναι στην θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας: «Η συζήτηση για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας είναι πολύ πρώιμη και άκαιρη», δήλωσε συνοπτικά.

#Ρωμανός #ΝΔ #ΔΕΘ #μέτρα_στήριξης
Keywords
Τυχαία Θέματα