Σοβαρή περιπέτεια υγείας στο Μεξικό για τον Ρίτσαρντ Γκιρ

Ο Ρίτσαρντ Γκιρ αναρρώνει στο Μεξικό αυτό το Σαββατοκύριακο, έχοντας προσβληθεί από πνευμονία ενώ έκανε διακοπές με την οικογένειά του, με αποτέλεσμα να εισαχθεί στο νοσοκομείο.

Ο ηθοποιός βρίσκεται σε οικογενειακές διακοπές για να γιορτάσει τα 40α γενέθλια της συζύγου του, Αλεχάντρα Σίλβα, με τα παιδιά τους. Η Αλεχάντρα δημοσίευσε μια φωτογραφία την Πέμπτη που δείχνει την ίδια και τα παιδιά να περπατούν προς μια παραλία.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, πριν από το ταξίδι, ο δημοφιλής ηθοποιός εμφάνισε έντονο βήχα ο οποίος συνεχίστηκε και

στο Μεξικό. Η κατάστασή του επιδεινώθηκε και χρειάστηκε να εισαχθεί σε νοσοκομείο όπου διαγνώστηκε με πνευμονία και νοσηλεύτηκε για τουλάχιστον ένα βράδυ.

Πήρε αντιβιοτικά και πλέον φέρεται να έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο.

Η σύζυγός του ανέβασε μια οικογενειακή τους φωτογραφία σε παραλία, σχολιάζοντας: «Ξύπνησα σήμερα το πρωί και είδα τα νέα και όλα τα ευγενικά και με ανησυχία μηνύματά σας, αναρρώνει νιώθει πολύ καλύτερα σήμερα! Τα χειρότερα έχουν ήδη περάσει! Σας ευχαριστούμε όλους για τα γλυκά σας μηνύματα, τα εκτιμούμε πολύ!».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alejandra Gere (@alejandragere)

ΡΙΤΣΑΡΝΤ ΓΚΙΡΜεξικόΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟπνευμονία
Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα
Σοβαρή, Μεξικό, Ρίτσαρντ Γκιρ,sovari, mexiko, ritsarnt gkir