Σπίρτζης: Τιμή να με διαγράψει η…φράξια Κασσελάκη-Μονόδρομος η φυγή του

12:49 6/9/2024 - Πηγή: Reporter

Για αντικαταστατικές και αντιδεοντολογικές συμπεριφορές κατηγόρησε τον Στέφανο Κασσελάκη ο Χρήστος Σπίρτζης, καλώντας τον για άλλη μια φορά να παραιτηθεί, μία ημέρα μετά τη νέα αναβολή από την επιτροπή Δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ της εισήγησης για αναστολή της κομματικής του ιδιότητας.

Μιλώντας για την επιστολή καταγγελίας που έχει στείλει στο κόμμα ο κ. Σπίρτζης δήλωσε ότι αφορά όλους όσοι χρησιμοποιούν τις δομές του κόμματος

για να έχουν δικά τους οφέλη.

«Δυστυχώς και αυτή τη διαδικασία την έχουν ευτελίσει. Έκαναν χθες μια διαρροή, έξω απ’ ότι ορίζει η Επιτροπή Δεοντολογίας και είπαν ότι αυτό θα γίνει την άλλη εβδομάδα που δεν θα υπάρχει Κεντρική Επιτροπή», σημείωσε, μιλώντας στην ΕΡΤ. Γεγονός που, όπως είπε, δείχνει τις προθέσεις καθώς, σύμφωνα με την εισήγηση του κ. Κασσελάκη, θέλει να καταργηθεί η Κεντρική Επιτροπή.

«Είναι τιμή μου να διαγραφώ από μια φράξια που έχει στήσει ο Στέφανος Κασσελάκης για ταυτοτικούς λόγους», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σπίρτζης, λέγοντας ότι είναι ιδιαίτερα στεναχωρημένος από την όλη κατάσταση.

Κάνοντας λόγο για «καταστρατήγηση και ευτελισμό» των δομών που υπάρχουν στο κόμμα υποστήριξε ότι «η μόνη διέξοδος για το κόμμα είναι να φύγει ο Στέφανος Κασσελάκης».

Υποστήριξε ακόμα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μπορούσε να μη φτάσει εδώ αν είχαν ακολουθηθεί οι πάγιες αρχές, αξίες και διαδικασίες του κόμματος.

Αναφερόμενος στην εκλογή του κ. Κασσελάκη είπε ότι δεν προηγήθηκε ένα συνέδριο στο οποίο θα κατέθετε το πρόγραμμά του.

«Του βρήκαμε αντίπαλο. Σήκωσε το γάντι η κα. Γεροβασίλη», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σπίρτζης λέγοντας ότι η εσωκομματική αντιπολίτευση στο κόμμα είχε ευθύτατα αντιπαρατεθεί μαζί του.

«Με τον Στέφανο Κασσελάκη δεν υπάρχει συντροφικότητα»

Σχολιάζοντας την τακτική που ακολουθεί ο κ. Κασσελάκης δήλωσε ότι «δεν έχει ούτε αρχή, ούτε μέση, ούτε τέλος» προσθέτοντας ότι «με τον Στέφανο Κασσελάκη δεν υπάρχει ούτε συντροφικότητα, ούτε πολιτική ομάδα ή πολιτική πλαίσιο».

Ονοματίζοντας υψηλόβαθμα στελέχη όπως ο Σωκράτης Φάμελλος, ο Παύλος Πολάκης ακόμη και ο Νίκος Παππάς υποστήριξε ότι είναι αναλώσιμα για τον νέο πρόεδρο του κόμματος «προκειμένου να εξυπηρετήσει πολύ συγκεκριμένες τακτικές».

#Σπίρτζης #ΣΥΡΙΖΑ #ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα