ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης επιχείρησε να παγιδεύσει τον Αποστολάκη

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει με καινούργια ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, επισημαίνοντας πως «ο ανασχηματισμός Μητσοτάκη εξελίσσεται σε ιστορικό φιάσκο».

Επιπλέον, με αφορμή τις εξελίξεις με το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας και τον Ευάγγελο Αποστολάκη, η αξιωματική αντιπολίτευση σημείωσε πως «όπως προκύπτει τη δήλωση του κ. Αποστολάκη, ο κ. Μητσοτάκης επιχείρησε να τον παγιδεύσει, ανακοινώνοντας την υπουργοποίησή του χωρίς τη συναίνεσή του».

Η

ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

«Ο πολυδιαφημισμένος ανασχηματισμός του κ. Μητσοτάκη εξελίσσεται τελικά σε παγκοσμίων διαστάσεων ιστορικό φιάσκο. Τελικά έμεινε με τους ακροδεξιούς που υπουργοποίησε και τις απαράγραπτες ευθύνες του για την αποτυχία του «επιτελικού κράτους».

Όπως προκύπτει, από τη δήλωση του κ. Αποστολάκη, ο κ. Μητσοτάκης επιχείρησε να τον παγιδεύσει, ανακοινώνοντας την υπουργοποίησή του χωρίς τη συναίνεσή του.

Μάλλον θα συνειδητοποίησε ότι δεν ενστερνίζονται όλοι την οικογενειακή του παράδοση. Υπάρχουν στο δημόσιο βίο και άνθρωποι έντιμοι, που θεωρούν την αξιοπρέπεια σημαντικότερη από τα αξιώματα».

Άρνηση Αποστολάκη

Προηγουμένως, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ευάγγελος Αποστολάκης δήλωσε πως δεν αποδέχεται,την πρόταση να αναλάβει τη θέση του υπουργού Πολιτικής Προστασίας. Ο ίδιος αρχικά είχε αποδεχθεί τη θέση, ωστόσο, μετά από το κλίμα που διαμορφώθηκε, υπαναχώρησε και είπε τελικώς «όχι» στην πρόταση.

Σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό Open, ο κ. Αποστολάκης είπε ότι υπό αυτές τις συνθήκες, δεν μπορεί να αποδεχθεί την πρόταση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη. Είχαν προηγηθεί αντιδράσεις από την πλευρά της αντιπολίτευσης.

ΣΥΡΙΖΑΑποστολάκηςΜητσοτακης
Keywords
Τυχαία Θέματα