ΤΙΤΑΝ: Κορυφαία επιλογή της Eurobank Equities- Στα €25,30 η τιμή-στόχος

Σε σημαντική αύξηση της τιμής-στόχου για τη μετοχή της Titan Cement International προχώρησε η Eurobank Equities, ανεβάζοντας την τιμή στα €25,30 από €22,10 με σύσταση «αγορά», καθώς η TITAN περιλαμβάνεται στις κορυφαίες επιλογές της.

Η χρηματιστηριακή σημειώνει ότι, το 2023, η εταιρεία καταγράφει ακόμη καλύτερες επιδόσεις από τις αναμενόμενες,

αλλά και από τις συγκλίνουσες εκτιμήσεις της αγοράς και ετοιμάζεται να εμφανίσει μια εντυπωσιακή αύξηση των EBITDA κατά 60% σε ετήσια βάση για το σύνολο της χρήσης 2023, περίπου 30% υψηλότερη των συγκλινουσών εκτιμήσεων πριν από έναν χρόνο.

Εκτιμά δε ότι με τις τάσεις της ζήτησης να παραμένουν υγιείς στις αγορές που δραστηριοποιείται ο όμιλος, η ανάπτυξη θα συνεχιστεί, προβλέποντας μονοψήφια αύξηση των EBITDA της τάξης του 5% έως το 2026.

Η Eurobank Equities ανεβάζει τον πήχη για τα EBITDA το χρονικό διάστημα 2023-2025, αναμένοντας πως θα αυξηθούν κατά 28%-29% και, το 2025, θα ανέλθουν στα €570 εκατομμύρια.

Η χρηματιστηριακή προσθέτει ότι παρ’ όλο που η μετοχή έχει καταγράψει άνοδο 63% από την αρχή του έτους, δεν αντανακλά ακόμη τις ισχυρές προοπτικές της εταιρείας που, για το 2024, διαπραγματεύεται με λόγο EV/EBITDA περίπου 4%, ήτοι με discount 20% έναντι των ευρωπαϊκών εταιρειών του κλάδου. Σε αυτά τα επίπεδα, η χρηματιστηριακή σημειώνει ότι η σχέση ρίσκου - απόδοσης εμφανίζεται θετική και ως εκ τούτου προσθέτει την ΤΙΤΑΝ στις κορυφαίες επιλογές της.

#Τιτάν #eurobank_equities #top_picks #ΚΟΡΥΦΑΙΑ_ΕΠΙΛΟΓΗ #ΑΥΞΗΣΗ_ΤΙΜΗΣΣΤΟΧΟΥ
Keywords
Τυχαία Θέματα