Τραμπ: Απέκτησε Tik Tok με 3 εκατ. οπαδούς σε...μια ημέρα

15:32 3/6/2024 - Πηγή: Reporter

Περίπου μία ημέρα μετά την ένταξή του στο TikTok, ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία Ντόναλντ Τραμπ έχει προσελκύσει 3 εκατομμύρια οπαδούς στην συγκεκριμένη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, την οποία προσπάθησε να απαγορεύσει ως πρόεδρος για λόγους εθνικής ασφάλειας.

Η απόφαση να ενταχθεί στην πλατφόρμα θα μπορούσε να βοηθήσει τον πρώην πρόεδρο να προσεγγίσει νεότερους ψηφοφόρους στην τρίτη του υποψηφιότητα για τον Λευκό Οίκο.

Υπενθυμίζεται ότι, η προεκλογική εκστρατεία του Μπάιντεν είναι ήδη στο TikTok, με πάνω από 340.000 οπαδούς, αν και ο Μπάιντεν

έχει υπογράψει νομοσχέδιο που θα απαγόρευε την εφαρμογή, την οποία χρησιμοποιούν 170 εκατομμύρια Αμερικανοί, παρόλο που ο Κινέζος ιδιοκτήτης της ByteDance δεν την έχει αποσύρει.

Παράλληλα, όπως αναφέρει το Reuters, το βράδυ του Σαββάτου, ο Ντόναλντ Τραμπ δημοσίευσε ένα βίντεο στον λογαριασμό, @realDonaldTrump, που τον δείχνει να χαιρετά χαμογελαστός τους οπαδούς σε έναν αγώνα του Ultimate Fighting Championship που παρακολούθησε στο Νιούαρκ του Νιου Τζέρσει.

Ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος είπε σε μια δήλωση ότι «θα χρησιμοποιήσει κάθε διαθέσιμο εργαλείο για να μιλήσει απευθείας με τον αμερικανικό λαό...».

#Τραμπ #Μπάιντεν #εκλογές #tik_tok
Keywords
Αναζητήσεις
trab-apektise-tik-tok-me-3-ekat-opadous-semia-imera.htm
Τυχαία Θέματα
Τραμπ, Απέκτησε Tik Tok,trab, apektise Tik Tok