Τραμπ: Είναι θαύμα, θα έπρεπε να ήμουν νεκρός

Την πρώτη του συνέντευξη μετά την απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του έδωσε ο Ντόναλντ Τραμπ, μέσα από το ιδιωτικό του αεροπλάνο με το οποίο κατευθυνόταν στο Μιλγουόκι για το συνέδριο των Ρεπουμπλικάνων.

Ο πρώην πρόεδρος μοιράστηκε την «πολύ σουρεαλιστική εμπειρία», όπως τη χαρακτήρισε, που παραλίγο να βάλει τέλος στη ζωή του.

«Ο γιατρός στο νοσοκομείο είπε ότι δεν είχε ξαναδεί ποτέ κάτι τέτοιο, το αποκάλεσε θαύμα», είπε ο Τραμπ, ο οποίος φορούσε έναν μεγάλο λευκό επίδεσμο που κάλυπτε το δεξί του αυτί. Το προσωπικό του επέμεινε να μην τραβήξουν φωτογραφίες.

«Υποτίθεται ότι δεν έπρεπε να είμαι εδώ, θα έπρεπε να είμαι νεκρός», είπε ο Τραμπ. «Υποτίθεται ότι είμαι νεκρός», συμπλήρωσε.

Είπε ότι θα ήταν αν δεν είχε γυρίσει ελαφρώς το κεφάλι του προς τα δεξιά για να διαβάσει ένα γράφημα για τους παράνομους μετανάστες θα είχε σκοτωθεί από τον πυροβολισμό που αντ 'αυτού του έσκισε ένα μικρό κομμάτι από το αυτί και πιτσίλισε αίμα στο μέτωπο και το μάγουλό του.

Ο Τραμπ είπε ότι καθώς οι πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας τον οδήγησαν εκτός σκηνής, ήθελε να συνεχίσει να μιλάει στους υποστηρικτές του, αλλά οι πράκτορες του είπαν ότι δεν ήταν ασφαλές και έπρεπε να τον μεταφέρουν σε νοσοκομείο.

Αναφέρθηκε στο πώς οι άνθρωποι της ασφάλειας επενέβησαν άμεσα για να τον προστατεύσουν και μάλιστα ξεκούμπωσε το λευκό μακρυμάνικο πουκάμισό του για να δείξει μια μεγάλη μελανιά στο δεξί του αντιβράχιο.

Ξεκαθάρισε επίσης τι συνέβη με τα παπούτσια του. Στο βίντεο των πυροβολισμών και των επακόλουθων, καθώς οι πράκτορες προσπαθούσαν να τον βγάλουν από τη σκηνή για ασφάλεια, ακούγεται να λέει: «Περίμενε, θέλω να πάρω τα παπούτσια μου».

Όπως εξήγησε στη συνέντευξη, «Οι πράκτορες με χτύπησαν τόσο δυνατά που μου έπεσαν τα παπούτσια, και τα παπούτσια μου είναι στενά», είπε χαμογελώντας.

Επαίνεσε το προσωπικό της Μυστικής Υπηρεσίας για τις ηρωικές ενέργειές του και την εξουδετέρωση του σκοπευτή. «Τον τέλειωσαν με έναν πυροβολισμό ακριβώς ανάμεσα στα μάτια», είπε ο πρώην πρόεδρος δείχνοντας λίγο πάνω από τη μύτη του.

«Έκαναν φανταστική δουλειά», πρόσθεσε. «Είναι σουρεαλιστικό για όλους μας».

Ο Τραμπ αναφέρθηκε επίσης στην απίστευτη φωτογραφία του να σηκώνει τη γροθιά του και να λέει «Fight» τρεις φορές καθώς οι πράκτορες προσπαθούσαν να τον βγάλουν από τη σκηνή και να μπει σε ένα θωρακισμένο SUV.

«Πολλοί άνθρωποι λένε ότι είναι η πιο εμβληματική φωτογραφία που έχουν δει ποτέ», είπε ο Τραμπ. «Έχουν δίκιο και δεν πέθανα. Συνήθως πρέπει να πεθάνεις για να έχεις μια εμβληματική φωτογραφία», πρόσθεσε.

«Ήθελα απλώς να συνεχίσω να μιλάω, αλλά μόλις με πυροβόλησαν», είπε ακόμα.

#Τραμπ #ΕΚΛΟΓΕΣ_ΗΠΑ #ΑΠΟΠΕΙΡΑ_ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ_ΤΡΑΜΠ
Keywords
Αναζητήσεις
trab-einai-thavma-tha-eprepe-na-imoun-nekros.htm
Τυχαία Θέματα