Τραμπ: Πάντα ανίκανος ο Μπάιντεν- Το υποτιμητικό σχόλιο για Χάρις

Απαξιωτικό τόσο για τον Τζο Μπάιντεν, όσο και για τη διαφαινόμενη αντικαταστάτρια του στην κούρσα των προεδρικών εκλογών, Καμάλα Χάρις, ήταν το πρώτο σχόλιο του Ντόναλντ Τραμπ μετά την απόσυρση της υποψηφιότητας του νυν Προέδρου των ΗΠΑ.

«Ο απατεώνας Τζο Μπάιντεν δεν ήταν ικανός να θέσει υποψηφιότητα για Πρόεδρος και σίγουρα δεν είναι ικανός να υπηρετήσει. Και ποτέ δεν ήταν! Πήρε τη θέση του Προέδρου μόνο με ψέματα, fake

news, και χωρίς να φύγει από το υπόγειό του. Όλοι οι γύρω του, συμπεριλαμβανομένου του γιατρού του και των μέσων ενημέρωσης, γνώριζαν ότι δεν ήταν ικανός να γίνει Πρόεδρος και δεν ήταν», ανάρτησε ο Τραμπ στο Truth Social.

Και πρόσθεσε: «Θα υποφέρουμε πολύ λόγω της προεδρίας του, αλλά θα επανορθώσουμε τη ζημιά που έχει κάνει πολύ γρήγορα. ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗ ΞΑΝΑ!»

Σε τηλεφωνική επικοινωνία με το CNN λίγα λεπτά αφότου ο Μπάιντεν ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την κούρσα του 2024, ο Τραμπ περιέγραψε τον Μπάιντεν ως «τον χειρότερο μακράν πρόεδρο στην ιστορία της χώρας μας».

Μάλιστα, υποστήριξε ότι, αν και δεν είναι σαφές ποιος θα είναι ο υποψήφιος των Δημοκρατικών, πιστεύει ότι η αντιπρόεδρος Καμάλα Χάρις θα είναι πιο εύκολο να νικηθεί από ό,τι αν θα ήταν ο Μπάιντεν.

#Τραμπ #Μπάιντεν #Χάρις #ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ_ΕΚΛΟΓΕΣ #εκλογές #ΕΚΛΟΓΕΣ_ΗΠΑ
Keywords
Αναζητήσεις
trab-panta-anikanos-o-bainten--to-ypotimitiko-scholio-gia-charis.htm
Τυχαία Θέματα