Βουλή-Τσίπρας: Δεν μίλησε για Παπαγγελόπουλο-Ζήτησε ενημέρωση για την Τουρκία

Για τις προκλήσεις της Τουρκίας στην ανατολική Μεσόγειο μίλησε στην Ολομέλεια της Βουλής το πρωί της Τετάρτης ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Αλέξης Τσίπρας, σημειώνοντας πως αυτή την κρίσιμη εθνική στιγμή δεν μπορεί η κυβέρνηση να μην προχωρά σε επίσημη ενημέρωση των κομμάτων και του ελληνικού λαού.

Η συζήτηση γίνεται επί των πορισμάτων της Προανακριτικής

για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, με τη Νέα Δημοκρατία να ζητά την παραπομπή του σε δίκη, ωστόσο, ο Αλέξης Τσίπρας δεν αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο θέμα, προτάσσοντας τα ελληνοτουρκικά.

Ο Αλέξης Τσίπρας σημείωσε, ωστόσο, πως οι στιγμές είναι κρίσιμες και πως απαιτείται εθνική ενότητα. Κατηγόρησε δε τον Πρωθυπουργό ότι αντί να επενδύει στην ενότητα λειτουργεί σε κλίμα διχασμού και επιλέγει αυτή τη μέρα να σύρει σε δίκη τους πολιτικούς του αντιπάλους.

Ο κ. Τσίπρας κατηγόρησε επίσης τον Κυριάκο Μητσοτάκη πως όλο το τελευταίο διάστημα χρησιμοποιεί παράνομες παρακρατικές ηχογραφήσεις και ρίχνει στο... βούρκο το ελληνικό πολιτικό σύστημα.

Επανερχόμενος στα εθνικά θέματα κάλεσε τον Πρωθυπουργό να δώσει το παρών στη Βουλή και να ενημερώσει τους Έλληνες πολίτες για το τι συμβαίνει με την Τουρκία στην ανατολική Μεσόγειο.

ΤσίπραςΣΥΡΙΖΑΒουλήΕΛΛΑΔΑΜητσοτακηςΟλομέλεια
Keywords
Τυχαία Θέματα