Αμαλιάδα: «Ο σύντροφος της μητέρας της Ειρήνης, την κακοποιούσε & τα αδέλφια της – Ζούσαν σε δολοφονικό περιβάλλον», είπε ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού (βίντεο)

Αμαλιάδα: «Ο σύντροφος της μητέρας της Ειρήνης, την κακοποιούσε & τα αδέλφια της – Ζούσαν σε δολοφονικό περιβάλλον», είπε ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού (βίντεο)egakiSat, 10/26/2024 - 16:51

Ο Πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού, Κώστας Γιαννόπουλος μίλησε για το φρικτό και κακοποιητικό περιβάλλον που μεγάλωσε η 24χρονη Ειρήνη Μουρτζούκου, η οποία βρίσκεται στο επίκεντρο 5 θανάτων βρεφών.

Η 24χρονη Ειρήνη Μουρτζούκου αρνείται κάθε εμπλοκή της στους μυστηριώδεις

θανάτους βρεφών σε Αμαλιάδα και Αχαΐα.

Η πρώτη αναφορά στο Χαμόγελο του Παιδιού για την οικογένεια, είχε γίνει το 2015, όταν εξαφανίστηκε η Ειρήνη, που τότε ήταν έφηβη.

«Ήταν τόσο έντονες αναφορές που έγιναν, όταν γύρισε σπίτι η 24χρονη. Το περιβάλλον σε αυτή την οικογένεια μόνο ως δύσκολο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Οι αναφορές ήταν φρικτές και πάρα πολλές που στέλναμε κατεπείγουσα αναφορά στην εισαγγελία, που την βάζουμε έτσι σπάνια. Τότε, είχε συλληφθεί ο σύντροφος της μητέρας, ο εισαγγελέας ζήτησε να φύγουν τα παιδιά και πάλι τα ίδια. Συνεχίστηκε το δράμα τους» ανέφερε ο κ. Γιαννόπουλος, μιλώντας στην ΕΡΤ.

Δείτε το βίντεο:

«Οι υπηρεσίες όμως της πρόνοιας υπολειτουργούν, δεν έχουν προσωπικό. Όλοι γνώριζαν. Είχαμε περιστατικά με κάθε λεπτομέρεια, περιστατικά φρίκης. Τα παιδιά είχαν εγκαταλειφθεί. Ήρθε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο της οικογένειας στο Χαμόγελο του Παιδιού, και πήγε στον εισαγγελέα για να πάρει την τότε έφηβη Ειρήνη, προκειμένου να την γλιτώσει από την φρίκη».

«Η μητέρα της Ειρήνης και των αδελφών της ήταν εξαφανισμένη σε κάποια άλλη χώρα», ενώ το πρόσωπο που ζήτησε να πάρει την Ειρήνη από το συγκεκριμένο περιβάλλον, «νοιαζόταν για τα παιδιά που έβλεπε ότι ζούσαν σε ένα περιβάλλον καταστροφικό, δολοφονικό μπορώ να πω. Η ψυχή του παιδιού… Δεν είναι μόνο να σκοτώσεις ένα παιδί με φυσικό θάνατο, είναι και η ψυχολογία. Όλα αυτά τα χρόνια ζούσαν αυτή την κατάσταση, τι περιμένεις να βγει από ένα παιδί; Τα παιδιά που έχουν προβλήματα με οικογένειες ψάχνουν να βρουν φροντίδα κάπου αλλού. Η φροντίδα κάπου αλλού ήταν σε περιβάλλον άρρωστο και επικίνδυνο. Έτσι φέρνει το ένα το άλλο και το παιδί οδηγήθηκε σε κατάσταση φρίκης» είπε ο πρόεδρος του Χαμόγελο του Παιδιού.

Διαβάστε ακόμα: Τραγικές συμπτώσεις; Μυστήριο με 4 νεκρά βρέφη στην Αμαλιάδα - Η 24χρονη Ειρήνη έχασε τα δύο μωρά της και ήταν παρούσα όταν πέθαναν τα άλλα δύο (βίντεο)

Διαβάστε ακόμα: 4 νεκρά μωρά - Αμαλιάδα: Οι αποκλειστικές δηλώσεις της Ειρήνης - «Συνεχίζω να φωνάζω πως δεν έχω καμία εμπλοκή» - Τι έλεγε το 2023 όταν είχε χάσει το 2ο παιδί της (βίντεο)

Διαβάστε ακόμα: 4 νεκρά μωρά - Αμαλιάδα: Οργισμένος ο πατέρας του μωρού της φίλης της Ειρήνης – «Τώρα θυμήθηκε το παιδί του εγώ το πρόσεχα ένα χρόνο» (βίντεο)

Διαβάστε ακόμα: Η εξομολόγηση της 24χρονης Ειρήνης με τα 5 νεκρά βρέφη: «Είχα δεσμό με την κουμπάρα» - Τι είπε για την οικογενειακή της κατάσταση (βίντεο)

Διαβάστε ακόμα: Αμαλιάδα – 5 νεκρά βρέφη: Οι νέες συγκλονιστικές μαρτυρίες της Αγγελικής Νικολούλη – «Μου είπε η μάνα ότι το βρήκε μελανιασμένο με τη γλώσσα έξω» (βίντεο)

https://cdn.eirinika.gr/sites/default/files/styles/full_width/public/article/2024-10/41_3.png?itok=NLBKAjpl
Keywords
Τυχαία Θέματα
Αμαλιάδα, Ειρήνης, – Ζούσαν, Χαμόγελου, Παιδιού,amaliada, eirinis, – zousan, chamogelou, paidiou