Κρήτη: Θαλάσσια χελώνα επιτέθηκε και δάγκωσε κολυμβήτρια στο Μαράθι - Η γυναίκα τραυματίστηκε στα πόδια

Κρήτη: Θαλάσσια χελώνα επιτέθηκε και δάγκωσε κολυμβήτρια στο Μαράθι - Η γυναίκα τραυματίστηκε στα πόδιαggakisWed, 07/17/2024 - 11:41

Λίγο μετά τις 8 το απόγευμα της Τρίτης 16/7, μια κολυμβήτρια δέχθηκε επίθεση από μεγάλη θαλάσσια χελώνα στο Μαράθι, κοντά στα Χανιά., στην παραλία που κολυμπούσε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, αλλά και ο Κυριάκος.

Διαβάστε ακόμα: Βουτιά στη θάλασσα για τον

Κυριάκο Μητσοτάκη και τη σύζυγό του, Μαρέβα: Στο Μαράθι το πρώτο τους μπάνιο - Δείτε φωτογραφίες

Το περιστατικό συνέβη σε απόσταση δύο μέτρων από την ακτή, κοντά στα βράχια.

Η γυναίκα τραυματίστηκε στα πόδια, καθώς η χελώνα την δάγκωσε σε δύο σημεία.

Η τραυματισμένη κολυμβήτρια μεταφέρθηκε άμεσα σε ιδιωτική κλινική των Χανίων, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και της χορηγήθηκε αντιτετανικός ορός για προληπτικούς λόγους.

Διαβάστε ακόμα: Θαλάσσια χελώνα δάγκωσε λουόμενη: Πως περιγράφει η γυναίκα την επίθεση και το σοκ - Περισσότερα από 200 περιστατικά τα τελευταία πέντε χρόνια (φωτό & βίντεο)

Η κατάστασή της δεν εμπνέει ανησυχία, ενώ οι αρχές ερευνούν το περιστατικό για να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες της επίθεσης.

Διαβάστε ακόμα: 8 παιδιά & 1 γυναίκα πέθαναν από δηλητηρίαση: Έφαγαν κρέας θαλάσσιας χελώνας – Η σπάνια χελωνοτοξίνη που «σκοτώνει» (βίντεο)

https://cdn.eirinika.gr/sites/default/files/styles/full_width/public/article/2024-07/mexico-2086549_1280.jpg?itok=C4SKS-vx
Keywords
Τυχαία Θέματα