Αναβαθμίζονται 22 παιδικές χαρές στο Χαϊδάρι

Την αναβάθμιση 22 παιδικών χαρών στον Δήμο Χαϊδαρίου, με γνώμονα την ασφάλεια και την κάλυψη των αναγκών παιχνιδιού και άθλησης των παιδιών, χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Αττικής. Πρόκειται για έργο προϋπολογισμού 859.600 ευρώ με ΦΠΑ.

Ειδικότερα,η Περιφέρεια Αττικής

και ο Δήμος Χαϊδαρίουυπέγραψαν Προγραμματική Σύμβαση μεαντικείμενο την προμήθεια νέου εξοπλισμούσε 22 παιδικές χαρές του Δήμου. Το έργοπεριλαμβάνει την τοποθέτηση νέωνοργάνων, δαπέδων ασφαλείας και αστικούεξοπλισμού (περίφραξη, θύρες, κιόσκια,παγκάκια κ.ά.).

Οι παρεμβάσεις

Οιπαρεμβάσεις θα πραγματοποιηθούν στιςπαρακάτω παιδικές χαρές:

Αιγίνης(Αιγίνης και Θερμοπυλών)Κολυμβητήριο(Αγωνιστών Στρατοπέδου Χαϊδαρίου –πεζόδρομος Κορυτσάς)ΠλατείαΕλευθερίας (Γ. Παπανδρέου – Δάσος) ΘεατράκιΓρηγορούσας (οδός Πυθαγόρα και Έλλης)ΠάρκοΙστορικής Μνήμης (Τέρμα Φλούτζη καιΡίμινι)ΔημητρίουΣκαμπά (Ν. Σουκατζίδη και Σατωβριάνδου)Οδυσσέως(οδός Οδυσσέως και Κέκροπος)Σωκράτους– Άνω Δάσος (οδός Σωκράτους και ΟύλωφΠάλμε)Μολυβίων(Παύλου Μελά και Καστοριάς)Ναυαρίνου(Παπάγου και Καλαμών)Ανοίξεως(Ανοίξεως και Κέκροπος)Στρ.Καραϊσκάκη (Στρ. Καραϊσκάκη καιΕλευθερίας)Κολοκοτρώνη(Ευβοίας και Κεφαλληνίας) Πρωτομαγιάς(Ύδρας και Αθανασίου Διάκου)Παναγίτσα(Ιερά Οδός και Κοιμήσεως Θεοτόκου)Υψηλάντη(Ζεφύρου και Τομπάζη)Αφαίας(Αγ. Αντωνίου – Αφαία)ΟλυμπίωνΘεών -Αφαία (Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου καιΣτρ. Θεολόγου -Αφαία)Δαβάκη(μεταξύ των οδών Συντ/ρχου Δαβάκη καιΚαρδίτσης)ΚουνελίωνΥπάτης(Υπάτης και Πραξιτέλους)ΙεράςΟδού και Πλαταιών (Ιεράς Οδού καιΠλαταιών)

Τη διενέργεια του διαγωνισμού, την υπογραφή σύμβασης με τον ανάδοχο, την επίβλεψη των εργασιών εγκατάστασης των οργάνων και του αστικού εξοπλισμού, καθώς και την παραλαβή τους, σύμφωνα με το ισχύον νομικό πλαίσιο, αναλαμβάνει ο Δήμος Χαϊδαρίου.

The post Αναβαθμίζονται 22 παιδικές χαρές στο Χαϊδάρι appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα