Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου: Έχουμε σχέδιο και πρόταση για τη στήριξη των επιχειρήσεων του Δήμου Πεντέλης

Ο υποψήφιος δήμαρχος Πεντέλης Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου επισκέφθηκε τις ημέρες των εορτών τις επιχειρήσεις της πόλης, μίλησε με τους επιχειρηματίες και άκουσε τα προβλήματά τους.

«Ως επόμενη δημοτική αρχή», όπως τόνισε, «θα συνεργαστούμε στενά με τον εμπορικό κόσμο της πόλης μας, θα συμβάλλουμε στην καθιέρωση ενεργού διαλόγου με το συλλογικό τους όργανο και θα καταστρώσουμε από κοινού μέτρα στήριξης των τοπικών επιχειρήσεων. Είναι και προς το συμφέρον του Δήμου. Έχουμε σχέδιο και πρόταση».

Η μικρή και μεσαία επιχείρηση είναι η ραχοκοκαλιά της

οικονομίας σε εθνικό και τοπικό επίπεδο, όπως σημειώνει ο κ. Παπακωνσταντίνου. Με στοιχεία του 2020 στο σύνολο της επικράτειας οι ΜΜΕ υπερβαίνουν το ένα εκατομμύριο και εξ αυτών το 95% απασχολεί έως 9 εργαζόμενους με σύνολο απασχολούμενων 4.200.000 άτομα. Χρειάζονται όμως βοήθεια τόσο σε εθνικό όσο και σε δημοτικό επίπεδο για να μπορέσουν να λειτουργήσουν ανταγωνιστικά, προσθέτει ο ίδιος και συνεχίζει:

«Το θέμα των ΜΜΕ δεν είναι μόνο οικονομικό και απασχόλησης, είναι  κάτι παραπάνω, είναι εθνικό. Οι συμπολίτες μας που, είτε ως ιδιοκτήτες είτε ως αυτοαπασχολούμενοι είτε ως εργαζόμενοι, απασχολούνται στις ΜΜΕ αποτελούν το κορμό της μεσαίας τάξης, που είναι το στήριγμα της ελληνικής κοινωνίας. Μια τάξη με προσήλωση στη σταθερότητα και ομαλότητα του δημοκρατικού πολιτεύματος, με αγάπη για την πατρίδα και την πολιτιστική μας κληρονομιά. Μια τάξη με ταυτότητα ανθρώπων και προϊόντων που έχουν χρώμα και άρωμα Ελλάδας».

The post Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου: Έχουμε σχέδιο και πρόταση για τη στήριξη των επιχειρήσεων του Δήμου Πεντέλης appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου, Έχουμε, Δήμου Πεντέλης,dimosthenis papakonstantinou, echoume, dimou pentelis