Δημοτικό Συμβούλιο – παρωδία για τη σχολική καθαριότητα καταγγέλλουν Γρ. Λέων και Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης

Για συνεδρίαση παρωδία του Δημοτικού Συμβουλίου Λυκόβρυσης – Πεύκης κάνουν λόγο η δημοτική παράταξη Λυκόβρυση – Πεύκη Μαζί και το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου. Η εν λόγω συνεδρίαση του Σώματος ήταν προγραμματισμένη για την Πέμπτη 8 Αυγούστου, με μοναδικό θέμα τη σχολική καθαριότητα και κυρίως το ζήτημα που ανέκυψε πρόσφατα με τον κίνδυνο απώλειας εργασίας 15 καθαριστριών του Δήμου.

Για «κακοστημένο σόου απανθρωπιάς» κάνει λόγο η παράταξη του Γρηγόρη Λέοντος, καταγγέλλοντας τη στάση της πλειοψηφίας,

η οποία -όπως αναφέρει- αγνόησε την παρουσία των εκπροσώπων του Σωματείου και άλλων φορέων της πόλης, δημοτών, αλλά και αρκετών εκ των σχολικών καθαριστριών που αγωνιούν για το εργασιακό μέλλον τους και «έστησε τη… δήθεν απαρτία, που αποδείχτηκε εντέλει παρωδία».

«Ο Μάριος Ψυχάλης (σ.σ. δήμαρχος) απέδειξε για άλλη μια φορά πως υποστηρίζει με αλαζονικό και εμμονικό τρόπο την ανάλγητη πολιτική της απώλειας των θέσεων εργασίας για τις σχολικές καθαρίστριες, δείχνοντας το πραγματικό του πρόσωπο και τι πραγματικά αντιπροσωπεύει» σημειώνει, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωσή της η παράταξη Λυκόβρυση – Πεύκη Μαζί.

Η αναλυτική ανακοίνωση της παράταξης για τη συνεδρίαση του Δ.Σ.:

Η αναλυτική ανακοίνωση της παράταξης για τη συνεδρίαση του Δ.Σ.Λήψη

Από την πλευρά του, το Σωματείο Εργαζομένων σημειώνει ότι η δημοτική αρχή «ελλείψει απαρτίας ολοκλήρωσε το έγκλημα της απόλυσης 15 σχολικών καθαριστριών», προειδοποιώντας ταυτόχρονα ότι «το θέμα, ό,τι και αν σκαρφιστούν, θα συζητηθεί και στο Δημοτικό Συμβούλιο, θέση θα πάρουν όλοι, όπως ήδη το συζητά όλη η πόλη μας. Τα σχολεία θα ανοίξουν και εμείς θα είμαστε εκεί για να μην το ξεχάσει κανείς. Έχουμε πολλά να πούμε, γιατί και αποφασισμένοι είμαστε και έχουμε διαλέξει μεριά με τους εργαζόμενους και το δίκιο τους».

Η ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης για τη συνεδρίαση του Δ.Σ.:

Η ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης για τη συνεδρίαση του Δ.Σ.Λήψη

The post Δημοτικό Συμβούλιο – παρωδία για τη σχολική καθαριότητα καταγγέλλουν Γρ. Λέων και Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα