Δύναμη Ζωής: «Δούναι και λαβείν» στην Περιφέρεια Αττικής;

Με εκτός ημερήσιας διάταξης θέμα στη σημερινή (19.4.2020) συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, «η διοίκηση Πατούλη εγκρίνει την αποδοχή “δωρεών και χορηγιών” για να στήσει στο Πάρκο “Αντώνης Τρίτσης” πασχαλινή γιορτή», όπως καταγγέλλει η δημοτική παράταξη Δύναμη Ζωής.

«Μόνο που μεταξύ των δωρητών και χορηγών είναι και αυτοί στους οποίους έγιναν οι δύο “απευθείας αναθέσεις” για τον αποχιονισμό τον Γενάρη και Φλεβάρη του 2022 στην Αττική, με 6,5 εκατ. ευρώ, για τις οποίες ασκήθηκε δριμύτατη κριτική από το σύνολο της αντιπολίτευσης στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής.

Ένας κακοπροαίρετος το λέει “δούναι και λαβείν”… στην Περιφέρεια Αττικής το λένε “Καλό Πάσχα”…» σχολιάζει σκωπτικά η παράταξη της τέως περιφερειάρχη Ρένας Δούρου, για να προσθέσει:

«Η διοίκηση Πατούλη επιλέγει ξανά τη φιέστα και τις φωτογραφίες μίας ημέρας και όχι την εφαρμογή κοινωνικής πολιτικής για να στηρίξει τους πολίτες απέναντι στην πρωτόγνωρη κρίση που ζούμε. Καλό Πάσχα, λοιπόν, αφού όλα είναι τακτοποιημένα για την πασχαλινή εκδήλωση της διοίκησης Πατούλη στο Πάρκο “Αντώνης Τρίτσης”, στο χρυσό γλέντι από τις απευθείας αναθέσεις Η ίδια λογική ακολουθείται, χωρίς έλεγχο, σε όλο το μήκος και πλάτος της διακυβέρνησης της χώρας από την πολιτικά ομογάλακτη της διοίκησης της Περιφέρειας Αττικής κυβέρνηση της ΝΔ».

Διαβάστε την αναλυτική ανακοίνωση της παράταξης Δύναμη Ζωής

The post Δύναμη Ζωής: «Δούναι και λαβείν» στην Περιφέρεια Αττικής; appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δύναμη Ζωής, Δούναι, Περιφέρεια Αττικής,dynami zois, dounai, perifereia attikis