Επιτήδειοι ισχυρίζονται ότι συλλέγουν χρήματα για λογαριασμό των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου Αμαρουσίου

Με αφορμή σχετικές καταγγελίες, ο Δήμος Αμαρουσίου εφιστά την προσοχή των Μαρουσιωτών, για την εμφάνιση επιτηδείων που ισχυρίζονται πως συλλέγουν χρήματα για λογαριασμό των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου, ενόψει Χριστουγέννων, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, έχουν αναφερθεί περιστατικά για απατεώνες που οχλούν τηλεφωνικώς ή διά ζώσης σε κατοικίες ή/και εταιρείες, ζητώντας χρήματα για τους κοινωνικές δράσεις του Δήμου Αμαρουσίου.

Η διοίκηση επισημαίνει

πως ο Δήμος Αμαρουσίου δεν συλλέγει χρήματα ή άλλα αγαθά κατ’ αυτόν τον τρόπο, για την κοινωνική πολιτική του, συμπληρώνοντας ότι ως εκ τούτου όλοι όσοι διαπιστώνουν τέτοια περιστατικά να τα καταγγέλλουν στην Αστυνομία.

Για το θέμα αυτό ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, δήλωσε:

«Κάποιοι -δολίως- θέλουν να εκμεταλλευτούν το ισχυρό κοινωνικό πρόσωπο του Δήμου Αμαρουσίου και να εξαπατήσουν τους Μαρουσιώτες. Η Αστυνομική δ/νση Αμαρουσίου έχει ενημερωθεί και επιληφθεί του θέματος».

Τέλος, η δημοτική αρχή Αμαρουσίου υπενθυμίζει ότι όσοι πολίτες επιθυμούν να στηρίξουν τις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες της πόλης ή να προσφέρουν εθελοντική εργασία σε προγράμματα όπως το «Βοήθεια στο Σπίτι», μπορούν να επικοινωνούν με τον Οργανισμό Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου «ΑΜΑΡΥΣΙΑ ΑΡΤΕΜΙΣ» (ΟΚΟΙΠΑΔΑ),  ο οποίος είναι αποκλειστικά αρμόδιος για αυτά τα ζητήματα, στους τηλ. αριθμούς: 213 2031947, 213 2031949 και στο email: okoipada@maroussi.gr.

The post Επιτήδειοι ισχυρίζονται ότι συλλέγουν χρήματα για λογαριασμό των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου Αμαρουσίου appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα