Η Περιφέρεια Αττικής τίμησε τους Ολυμπιονίκες του Παρισιού

Με λαμπρότητα η Περιφέρεια Αττικής τίμησε τους Έλληνες αθλητές που συμμετείχαν και διακρίθηκαν στους φετινούς 33ους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, σε ειδική εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης 17/10 στη Στοά του Αττάλου, παρουσία πλήθους επισήμων.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο περιφερειάρχης Αττικής,

Νίκος Χαρδαλιάς, αναγνωρίζοντας τις εξαιρετικές επιδόσεις και την προσφορά των μελών της Εθνικής Ολυμπιακής Ομάδας στον ελληνικό αθλητισμό, στην ομιλία του εξήρε τις προσπάθειές τους, υπογραμμίζοντας τη σημασία όχι μόνο της αθλητικής αριστείας αλλά και των ιδεωδών που πρεσβεύουν. «Η στήριξη του αθλητισμού αποτελεί συνειδητή πολιτική επιλογή μας», τόνισε ο περιφερειάρχης Αττικής.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύθηκαν οι 10 Ολυμπιονίκες μας που κατέκτησαν μετάλλια:

Μίλτος Τεντόγλου (χρυσό μετάλλιο στον στίβο, μήκος)Απόστολος Χρήστου (αργυρό μετάλλιο στην κολύμβηση, 200 μ. πρόσθιο)Λευτέρης Πετρούνιας (χάλκινο μετάλλιο στην ενόργανη γυμναστική, κρίκους)Εμμανουήλ Καραλής (χάλκινο μετάλλιο στον στίβο, επί κοντώ)Θεόδωρος Τσελίδης (χάλκινο μετάλλιο στο τζούντο)Νταουρέν Κουρουγκλίεφ (χάλκινο μετάλλιο στην πάλη)Αντώνης Παπακωνσταντίνου και Πέτρος Γκαϊδατζής (χάλκινο μετάλλιο στην κωπηλασία)Ζωή Φίτσιου και Μελίνα Κοντού (χάλκινο μετάλλιο στην κωπηλασία).

Μαζί τους βραβεύθηκαν, οι προπονητές τους και συνολικά και τα 100 μέλη της ελληνικής Ολυμπιακής αποστολής.

The post Η Περιφέρεια Αττικής τίμησε τους Ολυμπιονίκες του Παρισιού appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Περιφέρεια Αττικής, Ολυμπιονίκες, Παρισιού,perifereia attikis, olybionikes, parisiou