Κάλεσμα Συλλόγου Γυναικών Νέας Ιωνίας στην κινητοποίηση των φορέων στις 12/4 ενάντια στην ακρίβεια

Στην κινητοποίηση των φορέων καλεί το κοινό ο Σύλλογος Γυναικών Νέας Ιωνίας, την Τρίτη 12 Απριλίου, στις 19:00, στην πλατεία Σημηριώτη ενάντια στην ακρίβεια.

Στην ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Γυναικών αναφέρει: «’Η μείωση της κατανάλωσης οφείλεται σε ψυχολογικούς λόγους. Όταν ακούς για πόλεμο κάθε μέρα στα κανάλια, η κατανάλωση πέφτει.’’ Τα παραπάνω δήλωσε πριν από λίγες μέρες ο υπουργός Ανάπτυξης σε ένα ακόμα τηλεοπτικό πάνελ. Η αλήθεια είναι ότι οι μέρες μας περνάνε γεμάτες ερωτηματικά και αγωνία. Να κόψω

από το φαγητό για το ενοίκιο; Να κόψω από το ενοίκιο για τα φάρμακα; Να κόψω από τα φάρμακα για το παιδί;

Τι ζούμε; Τι ανεχόμαστε; Κόβουν τις συντάξεις πείνας, κόβουν φάρμακα, κλείνουν νοσοκομεία εν μέσω πανδημίας, πανάκριβη υγεία και παιδεία, η ανεργία στα ύψη, ενέργεια στα ύψη, τιμές στα ύψη και αυτά ξεκίνησαν πριν τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Αποτελέσματα:

Έξι στους δέκα εργαζόμενους αναγκάζονται να κόψουν ακόμη και βασικά είδη διατροφής.74% των εργαζομένων έχει μειώσει τις δαπάνες για τη θέρμανση μην μπορώντας να αντεπεξέλθει στην άνοδο των τιμών.

Αποδεικνύεται ότι με ειρήνη ή πόλεμο, κρίση ή ανάπτυξη, χαμένος βγαίνει ο λαός. Δεν περιμένουμε κανέναν σωτήρα.

Η αλληλεγγύη, ο συνεχής και ασταμάτητος, ανυποχώρητος αγώνας για τα δικαιώματά μας είναι η δική μας βάρδια στη ζωή και δεν πρέπει να την σπαταλήσουμε μένοντας αδρανείς και αναποφάσιστες, υπομένοντας καρτερικά την αδικία».

The post Κάλεσμα Συλλόγου Γυναικών Νέας Ιωνίας στην κινητοποίηση των φορέων στις 12/4 ενάντια στην ακρίβεια appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κάλεσμα, Συλλόγου Γυναικών Νέας Ιωνίας, 124,kalesma, syllogou gynaikon neas ionias, 124