«Πάτησαν» Ελλάδα τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα του ΑΟΝΝΕ Αμαζόνες

Ελλάδα «πάτησαν» τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα του ΑΟΝΝΕ Αμαζόνες, η Αμερικανίδα Ashley Watkins και η Βραζιλιάνα Carla Moreira de Sousa, που από τα τέλη της περασμένης εβδομάδας συμμετέχουν δυναμικά στην προετοιμασία του συλλόγου.

Η πρώτη γνωριμία με τον προπονητή Κώστα Γκούντα και τις υπόλοιπες Αμαζόνες πραγματοποιήθηκε σε κλίμα ενθουσιασμού και αισιοδοξίας για την πορεία της ομάδας, στο πιο απαιτητικό, όπως φαίνεται, πρωτάθλημα της VolleyLeague έως σήμερα, όπως μας ενημερώνει ο Σύλλογος της Ν. Ερυθραίας. 

Επισημαίνεταιότι η 23 χρόνων Ashley, με ύψος 1,83, αγωνίζεται στη θέση της πασαδόρου καιείναι η πρώτη φορά που θα παίξει εκτός των ΗΠΑ. Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο τηςΜοντάνα, καταγράφοντας την έκτη καλύτερη επίδοση σε ασσίστ στην ιστορία του. Ηίδια δηλώνει ενθουσιασμένη για τη δυνατότητα που της δίνεται να ξεκινήσει τηνεπαγγελματική σταδιοδρομία της στη Ελλάδα και να βρεθεί αντίπαλος με μερικέςαπό τις καλύτερες αθλήτριες παγκοσμίως.

Από την πλευρά της, η Βραζιλιάνα επιθετικός είχε ήδη γνωρίσει ομαδικές διακρίσεις με τη Volei Nestle/Ocasco, κατακτώντας μεταξύ άλλων τη 2η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα συλλόγων και τη 2η θέση στο Κύπελλο Συλλόγων Νοτίου Αμερικής. 

Σημειώνεται ότι κατά την περσινή περίοδο στο ισπανικό πρωτάθλημα η Carla αναδείχτηκε, βάσει του index, 4η καλύτερη ακραία (3η στη κανονική περίοδο) και 5η σκόρερ την κανονική περίοδο.

Μετην προσθήκη των δύο αυτών ξένων αθλητριών συμπληρώνεται το «παζλ» του ρόστεργια τη γυναικεία ομάδα του συλλόγου, που φιλοδοξεί να συνεχίσει τη θετικήπορεία των προηγούμενων ετών και να διακριθεί και τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

The post «Πάτησαν» Ελλάδα τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα του ΑΟΝΝΕ Αμαζόνες appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα